2017

07/01/2018

2017 recap
2017 recapKevät


Luin kirjotuksiin ja suoritin ne ylpeydellä loppuun. Julkaisin uuden version blogista ja helmikuussa juhlittiin penkkareita. Muutimme myös perheen kanssa ja remppasimme uuden ihanan kodin. Täytin myös 19, jota juhlin kotona rakkaiden ystävien kanssa. Keräsin kokemusta PR toimistossa ja näytin lempikaupunkini, Pariisin, Jesperille. Pariisin matka oli kevään kohokohtia, nautimme matkasta äärettömästi ja päästiin myös todistamaan Ed Sheeranin lahjakkuutta livenä siellä. Toinen mieleenpainuva juttu keväältä on se, että löysimme toisemme Auroran kanssa toden teolla. Niin tärkeä ja rakas ystävä.

graduation photos
Untitled
Kesä


Kesä alkoi ylioppilasjuhlilla. Yksi pienen elämäni parhaista päivistä, jos ei paras. Juhlahumun jälkimainingeissa jatkoimme riemua pienellä lomalla Montpellierissä Äidin kanssa. Kylä ranskan rivieralla antoi meille aurinkoa, lämpöä, viiniä ja turkoosin meren. Varattiin juuri lennot samaiseen kaupunkiin tälle kesälle, en malta odottaa.

Suurin osa kesästä meni töissä muodin luksusputiikissa. Nautin työnteosta, ja sen lomassa ehti nähdä ystäviä ja käydä vähän väliä afterworkeilla kesähelsingin terdeillä. Kesän kohokohtia olivat myös juhannus Hangossa ja loppukesän rapujuhlat niin perheen kuin ystävien kanssa. Kesä toi myös korvaamattoman ihmisen mun elämään. Aivan kuin elämä olisi valmistellut mua menetykseen, se toi rinnalle ihmiset, jotka auttaisivat mua selviämään mistä vaan. Myös vanhat ystävät olivat siellä, olen niin kiitollinen.

Ylppäri postaus, Montpellier postaus, Life postaus kesältä, Asu postaus
Untitled

Lähdin syksyyn vähän eri asetelmin kuin uuteen vuoteen. Olin kahta mielettömän tärkeää ystävyyssuhdetta rikkaampi ja parisuhteen menettänyt. Olin kokenut antoisan kesän töiden parissa, mutta myös raskaimman pitkään aikaan. Edessä odotti hyväksymäni koulupaikka, josta moni vain osasi unelmoida sekä muutto uuteen kaupunkiin.

my home

Koko syksy meni sellaisessa tuiverruksessa, että on aika vaikea oikein hahmottaa sitä. Blogissakin oli aikamoista hiljaiseloa. Muutin kuitenkin Lahteen tosi kivaan asuntoon, aloitin koulun ja sain todella nopeasti upeita ystäviä sieltä. Uutta tuli koko ajan, joka hieman uuvutti. Muunmuassa heitä on kiittäminen siitä, että pärjäsin syksyn yllättävän hyvin. Kasvoin myös ihmisenä todella paljon, josta kirjoitin laajemmin tähän postaukseen. 

Nautin syksyllä paljon pienen kotini sisustamisesta ja myös inspiraation puutteen jälkeen taas pukeutumisesta. Loppu syksystä aloin käydä joogassa ja puuhastelin koulutehtävien ja joulukiireen parissa. Syksystä muistan pääasiassa sen, että kaikesta huolimatta me naurettiin kavereiden kanssa harvase päivä vatsa kippurassa tai laulettiin tuutin täydeltä karaokea. Ne on näitä juttuja mitä muistelee sitten vanhana.


-

Mulla on noin viisi eri luonnosta tästä postauksesta, jotenkin oli tosi vaikeeta laittaa tämä vuosi halki, poikki ja pinoon. Nyt kuitenkin tuntuu, että onnistuin ihan hyvin. Olen kiitollinen siitä, mitä tämä vuosi toi minulle ja mitä se opetti. Olen kuitenkin erittäin valmis vuoteen 2018. Itseasiassa otan uuden vuoden vastaan todella avoimin mielin.

Tässä vielä edellisvuosien katsaukset: 2016, 2015, 2014

Kiitos vielä teillekkin, että olette seuranneet mua taas uuden vuoden! Vaikka blogi ei ehkä ole ollut ensimmäinen prioriteetti varsinkaan syksyn aikana, olen iloinen, että olen jatkanut.

2 comments

  1. Ihaninta tämmöisissä postauksissa on ehdottomasti se, että näkee kokonaisuudessaan miten niin paljon erilaisia asioita, surullisia että onnentäyteisiä hetkiä yhteen vuoteen voi mahtua. Ymmärtää paremmin kuinka kokonaisvaltaista elämä on ja miten tärkeitä ne iloiset asiat ovat tasapainottamaan ikäviäkin tapahtumia. Ihanaa uutta vuotta sinne 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niin totta! Tosi hyvin sanottu, just näin se on. Pitää muistaa sillon, kun on huonompi jakso menossa. Ihanaa uuttavuotta sulle myös 💓

      Delete

Latest Instagrams

© Emma Hirvonen. Design by Fearne.