Lately

04/12/2017

Moodboard
Olen lukenut Rupi Kaurin ensimmäisen runokokoelman Milk and Honeyn kahdessa päivässä. Keskimäärin joka toinen sivunreuna on nyt taitettu. 

Olen nauttinut pukeutumisesta taas kympillä. Haluan, että vaatteissa tulee elegantti ja kaunis olo. Itsensä nätiksi tunteminen on auttanut mielentilaani mielettömän paljon viime aikoina. Uusia hankintoja on söpöt nahkahanskat ja muhkea karvahattu. Sukkahousut ja mekot ovat myös olleet aktiivisessa käytössä.

Olen myös tuntenut itseni valovoimaisemmaksi kuin pitkään aikaan.

Olen juonut viiniä rakkaan ystävän kanssa kunnes huomattiin kellon olevan yhtäkkiä niin paljon, että ei enää ehditty baariin. Tällaiset illat on erittäin tärkeitä. Muutenkin ystäville paljon haleja, ootte tärkeitä.

Olen piirtänyt paljon pitkästä aikaa. 

Mun mieli on ollut valoisa. Vähän väsynyt, mutta suurimmaksi iloinen ja onnellinen. Olen tänä syksynä rakentanut ja vaalinut aivan eri tavalla suhdetta itseeni. Se, kun ymmärtää, että mitä ikinä sattuukin niin on olemassa koti omassa itsessään, lohduttaa jotenkin aivan suunnattomasti. 

Tämän kaiken lisäksi olen tietenkin fiilistellyt joulua. Vähän jotenkin eri kantilta kuin yleensä kuitenkin. Parasta joulussa tänä vuonna on rakkaat ihmiset ja juhlahumun tunnelma.

Millaisilla fiiliksillä te aloitatte joulukuun? ♥︎

photos from tumblr

2 comments

Latest Instagrams

© Emma Hirvonen. Design by Fearne.