opiskelijakämppä // interior

04/11/2017

my home

Sisustuksessa minua jaksaa inspiroida skandinaavinen minimalismi höystettynä vanhoilla esinellä ja  murretuilla väreillä. Sydämeni sykkii myös funkkikselle ja kotini onkin jonkinlainen sekoitus näitä. Olen niin onnellinen, että tämä mun kämppä oli valmiiksi remontoitu lattioita ja kaakeileita myöten mun tyyliin sopivaksi. Korkeimmasta kerroksesta valoa myös tulvii sisään isosta ikkunasta. Tämä ei siis ole mikään virallinen opiskelijakämppä, mutta minulle se on sellainen.

Asuttuani nyt noin kaksi kuukautta Lahdessa tässä omassa kahdessakymmenessäviidessä neliössä, saatte pienen kurkistuksen sisustukseen, joka alkaa olemaan aika hyvällä mallilla. Seinät vielä huutavat tauluja ja ainakin minun luonani sisustus aina elää, mutta tällä hetkellä viihdyn kyllä paremmin kuin hyvin.

Mitäs tykkäätte?

my home

turquoise armchair from Ikea
wooden chair from Artek

my home

white chair second hand
table by Artek

my home

metal side table from Ikea

SAM_2064

carpet from Ellos
magazine stand inherited

SAM_2056

Hyvää viikonloppua!

2 comments

  1. Ihanan näköistä kyllä! Tuo turkoosi tuoli on niin upee yksilö😍 Itsellä on sisustus jäänyt hieman vaiheeseen, kun ei viitsi kaikkea ihan heti ostaa. Pikku hiljaa hyvä tulee ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos! Tuoli on mun yks lemppareista☺️ Yleensä lopputulos onkin tosi hyvä kun pikkuhiljaa laittaa paikkoja kuntoon ja tekee harkittuja hankintoja. Tulee varmasti upeeta jälkeä😌

      Delete

Latest Instagrams

© Emma Hirvonen. Design by Fearne.