rare trend piece

24/10/2017

checked blazer

Innostuin pitkästä aikaa trendistä, nimittäin ruutubleiseristä. Tuttuun tapaani en tietenkään halunnut aivan samanlaista kuin muilla, joten scouttasin kirpparilta oman näköisen. Kolmella eurolla mukaan upea bleiseri täyttä villaa, eikun vaan rumat napin veks ja voilà! Ottakaa ihmeessä tästä neuvosta vaari, säästää rahaa, luontoa ja on edes vähän omaperäisempi.

Oxford/herrain kengät ovat toinen uusi second hand löytö. Nämä bongasin Zadaan kautta kun etsin nimenomaan lakerikenkiä. Lähti kuulkaas käyttämättömät Höglin oxfordit erittäin edullisesti. 

Tässä postausessa olikin pääosassa pari edellisessä moodboardpostauksessa mainitsemaani juttua. Välillä osaa näköjään kanavoida ostokset, tarpeet ja mieliteot oikein, hyvä minä!

checked blazer
checked blazer

Olen tällä viikolla syyslomalla, jonka vietän suurimmaksi osaksi Helsingin päässä. Eniten innoissani olen kaverien näkemisestä eri merkeissä. Luvassa on hyvää ruokaa, niin aamupalaa kuin kunnon illallista, eri tapahtumaa sekä juhlintaa niin drinkeillä kuin vähän railakkaimmin riennoin. Nyt mulla on tosi hyvä ja kiitollinen olo, on mieletöntä miten upeita ystäviä mulla on ja miten paljon iloa ja enerigaa siitä saa kun tekee mieleisiä juttuja hyvässä seurassa.

I so needed this.

IMG_9432

Ihanaa viikkoa teillekin! 
Ehditään varmaan kuvaamaan vielä lisää blogimatskua, 
eli pysykää kuulolla.

checked blazer

Blazer second hand
Knit by Filippa K
Jeans from Zara
Bag by Marc Jacobs
Shoes by Högl, second hand
Sunglasses by Dior

photos by Aurora Binder

2 comments

  1. Siis toi bleiseri! Sopii niin hyvin sulle😍 Ja Zadaa on ihan paras, niin helppo paikka myydä!

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Emma Hirvonen. Design by Fearne.