what my skin loves

17/08/2017

Toteutettu yhteistyössä Maybeautyn kanssa

maybeauty
Let's talk skincare!

Minulle kehon ja mielen huolto on kaiken A ja O. Luonnollisesti iho, kehon suurin elin, on olennainen osa tätä hyvinvointia. Pyrin hellimään ihoani ykisnkertaisilla ja puhtailla ainesosilla jotka boostaavan sen luonnollista kauneutta. Mottoni ihonhoidossa on less is more, ja näiden muutaman tuotteen pitää osua juuri nappiin. Nyt olen löytänyt itselleni täydellisen kapseli kasvojenhoitorutiinin ja ajattelin jakaa sen teidän kanssa!

Minulla on normaali/kombinaatio iho ja ainoita ongelmiani ovat ajoittain tukkeutuvat ihohuokoset. Kaikilla on ainutlaatuinen iho ja se mikä sopii minulle ei välttämättä sovi sinulle, mutta uskon kuitenkin, että moni voisi saada näistä tuotteista hyötyä niiden tuodessa esiin ihon luontaista vahvuutta.

maybeauty

The Konjac Sponge

Tämä upea pieni ihmesieni löysi tiensä ihonhoitorutiiniini noin kuukausi sitten. Muistatte ehkä miten koko kauneusmaailma hypetti tätä sientä pari vuotta sitten kuin viimesitä päivää? Sille oli todellakin syynsä.

Konjaksieni on 100% luonnollinen, aasiasta peräisin olevasta kasvista. Kaikki parhaat ihonhoitoihmeet tulevatkin tunnetusti aasiasta. Sientä on tarkoitus käyttää ihon puhdistukseen ja hellävaraiseen kuorintaan. Kuiva sieni kastetaan vedessä kunnes se suurenee ja tässä more is more! Haluat sen laajenevan kokonaan. Sienen litteästä pinnasta tulee näin ollen hieman geelimäinen. Kun sieni on tarpeeksi märkä, purista ylimääräinen vesi pois kämmenten välissä - älä ikinä rutista sitä.

Mun iltarutiinissa tämä tulee toisena tai kolmantena vaiheena. Poistan ensin meikit micellar vedellä, jonka jälkeen huuhdon ja kuivaan kasvot. Tämän jälkeen hieron konjac spongea hellävaraisesti pyörein liikkein koko kasvojen alueella. Käydän sitä varsinkin nenän alueella, jossa huomasin heti eron, kun aloin käyttää sientä. Koska se kuorii ihoa hellävaraisesti, se estää myös ihohuokosia tukkeutumasta. Konjaksieni on myös ihana silmänympärysalueella, se kosteuttaa ja pehmentää tätä herkkää aluetta tehokkaasti. Lupaan, että huomat eron kun kokeilet!

maybeauty

Oskia Renaissance Cleansing gel

Tämän puhdistusgeelin löysin Lily Pebbles ja The Anna Edit nimisten vloggaajien kautta. Olen puhunut heistä aiemminkin, viimeksi tässä postauksessa heidän podcastista. Juuri tässä podcastissa oli yhdessä jaksossa vieraana Georgie Cleeve, Oskia ihonhoitobrändin perustaja. Nämä kaksi vloggaajanaista ovat puhuneet tästä kyseisestä puhdistusgeelistä iät ja ajat. Heidän sanaan luotan täysin ja kun sai kaiken lisäksi kuulla perustajan tarinan ja mietteitä tuotteesta olin myyty. Suosittelen todellakin kuuntelemaan tämän jakson tai lukemaan täältä Cult Beautyn nettisivuilta tuotekuvailun niin ymmärrätte tuotteen upeuden.

Oskia Renaissance Cleansing gel on ihanan ylellinen, hemmotteleva ja rentouttava. Se on puhdistusgeeli, joka muuttuu iholla öljymäiseksi, kun sitä hieroo pyörivin liikkein. Käytän tätä toisena puhdistusvaiheena meikin poiston jälkeen, se jättää ihon hehkuvan ja terveen näköiseksi. Jos oikein kaipaan syväpuhdistusta levitän puhdistusgeelin kasvoille ja käytän sen päällä konjacspongea tavallisesti.

Biotherm aquasource moisturizer

Minä en omaa erityisen kuivaa tai rasvoittuvaa ihoa, vaan jotain siltä väliltä. Tykkään siksi käyttää Biothermin aquasourcea, geelimäistä kasvovoidetta. Se kosteuttaa ihoa hyvin, ei ole liian paksu sekä jättää ihon raikkaan ja puhtaan tuntuiseksi.

maybeauty

Maybeauty The Incredible Poremask

Noin kerran viikossa tykkään hemmotella itseäni ekstra paljon kasvonaamion muodossa. Tämän kesän mulla on ollut testissä Maybeautyn pore mask, joka auttaa ongelmiin ihohuokosten kanssa. Kuten aiemmin mainitsin, ainoita ihoongelmiani on juuri nuo ihohuokoset, joten olen todellakin saannut käyttöä tälle naamiolle ja se toimii mulla tosi hyvin! Kun käytän naamiota illalla, seuraavana aamuna ja heti jälkeenpäin ihohuokoset varsinkin nenän alueella ovat selvästi pienemmän näköiset ja iho tuntuu puhtaammalta. Naamion koostumus on myös miellyttävä ja yhdestä naamiosta mulla riittää kahdelle käyttökerralle.

Naamio levitetään puhtaille kasvoille, annetaan vaikuttaa noin 20-30 minuuttia ja huuhdellaan sitten pois lämpimällä vedellä. Naamio rauhoittaa ihoa, imee pois talia ihohuokosista ja sulkee ne. Näin iho tuntuu raikkaammalta, puhtaalta ja ihohuokoset eivät näy yhtä paljon.

Suosittelen ehdottomasti tätä kasvonaamiota varsinkin niille, joilla on samantapaisia ongelmia kuin minulla. Jos haluatte kokeilla naamiota, mulla on teille koodi, jolla saatte 30% alennusta Maybeautyn verkkokaupasta!

alekoodi: emmapore

maybeauty
ylimmästä alimpaan: Maybeauty Pore Mask, Oskia Renaissanse cleansing gel, Biotherm aquasource moisturizer

 Toivottavasti tykkäsitte ja saitte jotain vinkkejä tästä postauksesta. Kun tulee ihoon, vinkkini pähkinänkuoressa on keep it simple ja löydä tuotteet, jotka toimivat omalle ihollesi parhaiten. 

 Ihanaa loppuviikkoa! Koitan kirjoitella pian taas.

2 comments

  1. Toi Biothermin aquasource moisturizer on ihan huippua! Niin kevyt ja kosteuttava :)

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Emma Hirvonen. Design by Fearne.