a time of change

25/08/2017

retro office

Syksy tuli kertaheitolla ja juuri oikeaan ajankohtaan. Ajattelin hieman kerrata teille viimeaikojen tapahtumia, syksy on nimittäin tuonut uusia tuulia tullessaan kuten aina. Lempivuodenaikani for sure.

The fall came two days ago. It's just something you can feel in the air, and once you can feel it there's no denial. Now I want to share some recent moments and happenings with you, as the fall always comes with a bunch of fresh starts and happenings. My favorite season for sure. 

retro office

Suurin tuleva muutos on ehdottomasti opintojen alkaminen. Minulla on todella hyvä tunne koulun alusta ja tunnen, että tämä paikka taitaa olla minulle juuri se oikea. Vaikka ensin jännitin varsinkin Lahdessa opiskelua, on minulla nyt sellainen tunne, että uusi kaupunki suhteellisen lähellä kotia on tällä hetkellä juuri se askel, joka sopii minulle. 

Beginning my design studies is the biggest change of this fall is for sure. I've got a really good feeling about this and I feel like it's definitely the right place for me. I will be moving to another city, relatively close to home, and I feel like it's a step that's actually really suitable for me right now. 

Löysin mitä täydellisimmän asunnon Lahden keskustasta ja en malta millään odottaa muuttoa. Sijoituksen kohteet siirtyivät aika vikkelään merkkilaukuista huonekaluihin, haha. Olen joutunut miettimään kysymyksiä kuten sänky vai Guccin korttikotelo? Vähän se kirpaisee, mutta ei se maailmaa kaada, haha. Olen läpikotaisin sisustaja, joten ensimmäinen oma asuntoni ei todellakaan tule olemaan mikään "opiskelijakämppä". Auroran kanssa vähän naurahdettiin tälle, mutta hei, mitä muutakaan multa voisi odottaa, kun sijoittamista muunmuassa siniseen samettinojatuoliin 19-vuotiaana? Niinpä. 

I found a perfect little apartment in the center of the city and can't wait to move in. My investment ranking has to change a bit, since furniture is atm more convenient than another designer item.. A bed or a Gucci cardholder is the question, haha. Maybe I'll manage. I'm such an interior freak by heart, so my very first own apartment will definitely not look like a dorm room. I wonder how many people invest in an indigo blue arm chair at 19? I can't say, but that's something you can definitely expect from me.

retro office
retro office

Pienempi muutos on, että leikkasin otsatukan hiljattain. Tei ehkä sekin symboloi suurempia muutoksia elämässä. Viihdyn tässä kuitenkin tosi hyvin, niikuin viihdyn nykyhetkessäkin. Keskityn nyt itseeni, ystäviini ja perheeseeni. 

A smaller change is that I cut bangs recently. Or maybe that also symbolizes a bigger change. Either way I feel really at home in these, as I do with my life right now. I focus on myself, my friends and family right now. 

Koulun alun myötä joudun myös jättämään rakkaan työni. Tulee ikävä työkavereita ja luksusmuodin kiehtovaa maailmaa. Olen kuitenkin kokemusta, ystäviä ja korvaamatonta tietämystä rikkaampi. 

As I go back to school, I had to leave my day job for now. I'll miss my colleges and the luxury fashion world. But I gained so much experience, friends and learned things about the fashion world you can't find in any books.

retro office

Olen ollut blogin tiimoilta hieman eksyksissä viime aikoina. Olen täällä aina aito itseni ja olen siitä tosi ylpeä. Haluan kuitenkin miettiä juuri missä muodossa itseni ilmaisu on täällä aidointa ja eniten minä. Tykkään kirjoittaa pilke silmäkulmassa, valokuvata ja jakaa tyyliäni ja visioitani teidän kanssa. Se on minulle tärkeintä, ja nyt aion päästää kaikki normit ja unohtaa sen fiiliksen, että sisältöä pitää tuottaa säännöllisesti ja tietyn kaavan mukaan etc. Aion hakea inspistä ihan sieltä bloggaamisen juurilta. Jakaa juuri sitä mikä minua inspiroi raa'alla, aidolla ja visuaalisella tavalla. Muistatte varmaan blogit vuodelta nakki ja peruna, visuaalisesti oh-lord-no mutta se taka-ajatus ja idea oli jotain niin vilpitöntä ja aitoa, että haluan tuoda sen takaisin. How? Se jää nähtäväksi. Muutos ei varmaan ole mikään radikaali siinä mielessä, että olen täällä aina aito, mutta kuitenkin, kuitenkin.

retro office

blazer from H&M
t-shirt by Acne
pants from Cubus
bag by Balenciaga
shoes, sunglasses and earrings by Other stories

photos by Aurora Binder

2 comments

  1. Ihanaa koulun alkua ja tsemppiä uusiin haasteisiin :) Lahti on ihana kaupunki ja varmasti vielä ihanampi kun pääsee sinne oman kodin perustamaan. Sisustaminen on ihan parasta, näin alussa nojatuoli vie kyllä sijoituksena paikkansa siltä merkkilaukulta! :D Oon kyllä ihan samaa mieltä että kyllä se eka oma asunto on silti koti vaikka opiskelijana siellä asuisikin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos! xx Todellakin, sunkin kämppä näyttää nii ihanalta!

      Delete

Latest Instagrams

© Emma Hirvonen. Design by Fearne.