kefir for breakfast + podcast tip

16/07/2017

chia kefir pudding

Aamupala on päivän kohokohta ja sen pitää olla ennenkaikkea energisoiva (ja instagrammattava). Aamulla pyrin siis tankkaamaan kehoa helliviä ainesosia. Näin ollen olen viimeaikoina palannut moneen kertaan kuvissa näkyvään chiavanukkaaseen.

Tämä chiavanukas koostuu kefiristä ja super terveellisistä chia siemenistä, jotka sisältävät muunmuassa omega 3 rasvahappoja. Chiasiemenet varmaan tulevat jo teiltä korvista ulos, mutta kefir saattaa olla uusi tuttavuus. Kefir on hapokas jogurtin ja piimän tapainen maitotuote, joka tekee ihmeitä suoliston hyvinvoinnille. Itse käytän Valion Kefiriä, joka on tavallaan juotavan jogurtin muodossa. Olen niin iloinen siitä, että suoliston hyvinvoinnista on tullut trendikästä ja että entistä useampi hyvinvointibloggaaja ja asiantuntija nostavat asian esiin. Kannattaa käydä täältä lukaisemassa kefirin 9 todistettua terveys hyötyä. Parempi lukea suoraan lähteestä!

Sekoitan yleensä illalla noin kaksi ruokalusikallista chiasiemeniä noin kahteen desiin kefiriä ja annan seistä jääkaapissa yön yli. Aamulla päälle granolaa, marjoja, lisää siemeniä ja fiiliksestä riippuen lusikallinen maapähkinävoita. Niin helppo mutta samalla ylellisen tuntuinen aamupala.

chia kefir pudding

Olen myös viimeaikoina ladannut energiaa tunnin pituisilla kävelylenkeillä. Näillä olen kuunnellut podcastia nimeltä "At home with...", joka perustuu kahteen bloggaja/vloggaajaan, jotka joka jaksossa vierailevat eri henkilön luona jututtamassa heitä urasta, kodista, perheestä ja muusta kiinnostavasta.

Perustajat ovat itseasiassa kaksi lempi vloggaajaani Lily Pebbels ja Anna Newton (The Anna Edit). 
He ovat jututtaneet muunmuassa vloggaaja Zoe Suggia, Lancomen makeup-directoria Lisa Eldridgea ja Oskia skincaren perustajaa Georgia Cleevea. Jaksoja on kymmenen ja joka ikinen on mielestäni ollut inspiroiva. Innostuin muunmuassa kefiristä näiden kautta ja laitoin heti tilaukseen kauan haluamani Oskia renaissance cleansing gelin! Eli varoitan, että näistä saattaa hurahtaa kaikenlaiseen ihanaan, haha. Kaikenkaikkiaan näitä naisia ja rentoa keskustelua on uskomattoman ihana kuunnella. Käykää laittamaan myös Lilyn ja Annan youtubet seuraukseen, he ovat ainoita vloggaajia, joita enään seuraan säännöllisesti.

Ihanaa sunnuntaita!

Have a lovely Sunday!

Post a Comment

Latest Instagrams

© Emma Hirvonen. Design by Fearne.