running errands in pyjamas

18/06/2017

pyjama jumpsuit

Palasin juuri kotiin yhden yön saaristoretriitiltä rentoutuneena ja jalat maassa. Aaltojen liplatus ja luonnon helmassa oleskelu tekee ihmeitä, kun muuten joka päivä pyörii Helsingin keskustan hälinässä. Ei siinäkään mitään vikaa, vietin itseasiassa koko perjantaisen vapaapäivän kaupungilla. Pidettiin äidin kanssa perinteinen Helsinkipäivä ja käytiin kaikki fredan sun muiden sisustusputiikit läpi. Sieltä suunnattiin lounaalle mun lempipaikkaan MATiin ja sulateltiin lounas kävelyllä kahville Mattolaiturille. Myöhemmin treffattiin Auroran kanssa sushipiknikillä Espalla. Sushit vatsassa ja suurimmat kuulumiset vaihdettua napattiin nämä asukuvat!

I just returned home from a one night archipelago retreat. The sound of waves and calming nature do amazing things for the mind. I love the city and it's atmosphere, but it's also good to rewind. On Friday I spent a lovely day off first with my mom wandering around summery Helsinki visiting interior shops and grabbing lunch and coffee at some of my favorite places. In the evening I met up with Aurora to catch up. We ended up having a sushi picnic in the park and taking outfit photos after that. 

pyjama jumpsuit

Olen jo hetken himoinnut matchaavaa "pyjama" housu ja paita settiä. Olin ostamassa Zaran oranssin kukallisen version, mutta se jäi kuitenkin kauppaan. Perjantaina löysin kuvien upeuden Dots... lifestyleliikkeestä. Kyseessä on jumpsuit, mutta se on ainoastaan edestä kiinni, joten vaate näyttää paidalta ja housuilta. Tätä voi pitää niin kuin nyt stailasin sen asioidessani kaupungilla lenkkareiden kanssa tai sitten ihan korkojen kanssa juhlissa. Ja ei varmaan ihan heti tule samanlaista vastaankaan. Hyvä ostos!

I've been wanting a matching pyjama looking set for a while now. I almost bought the orange and floral Zara one, but left that one in store. On Friday I found the lovely jumpsuit I'm wearing in the pictures in a lifestyle store. It is a jumpsuit, but it looks like a shirt and pants because it's only fastened at the front.  It's gorgeous because it can be dressed down with sneakers while running errands but also can also be worn to a party with heels. 

pyjama jumpsuit
Ihanaa sunnuntai-iltaa ja huomenna alkavaa viikkoa! Tämä viikko ja sitten on jo juhannus, oih tämä kesä on niin ihanaa aikaa.♥︎

Have a lovely Sunday evening and an amazing beginning to the week!

IMG_1152
pyjama jumpsuit

jumpsuit by Neo Noir 
shoes by Karhu
bag by Marc Jacobs

photos by Aurora Binder

2 comments

  1. Niin ihanat kuvat tuli! x Blääh kun mun kuvat katos :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. No tuli! Hyvä kuvaaja xx Joo ihan tosi harmi :(

      Delete

Latest Instagrams

© Emma Hirvonen. Design by Fearne.