one last hurra!

10/06/2017

graduation photos

Edellisestä postauksesta on vierähtänyt tovi, mutta tähän aikaväliin mahtuikin juuri sen verran tekemistä. Kaikkea vilskettä on ollut, mutta niistä päällimmäisinä mielessä matka ranskaan ja kermana kakun päällä omat ylioppilasjuhlat. Riviera tunnelmiin palaan ihan omassa postauskessaan, joten muistellaan nyt ensin elämäni upeinta lauantaita.

graduation photos

Koko ylppäripäivä oli sanoinkuvailemattoman onnistunut ja upea. Se rakkauden, naurun ja ilon määrä oli aivan omassa luokassaan. Olin aivan ällistynyt, kuinka moni muisti minua mitä kauneimmilla sanoilla, kukilla ja lahjoilla. Olen myös uskomattoman kiitollinen siitä, kuinka mahtavia ihmisiä mulla on ympärilläni, perhe, ystävät ja tutut. Kaikkien juhlavieraiden kanssa olisi voinut puhua tuntikausia ja aika tuntuikin valuvan sormien läpi hetkessä. Ilta ei sekään ollut pettymys. Kävimme syömässä kaveriporukalla The Cockissa ja sen jälkeen jatkoimme juhlintaa muualla. 

Oli niin mahtavaa taas kerran todeta, miten hauskoja ja sydämmellisiä tyyppejä ympärille on kertynyt näiden vuosien varrella. Haikein, mutta iloisin mielin odotan tulevaa. Kaikkia ei enää näe joka päivä, mutta ystävyys ei noin vain häviä. Itseasiassa uskon sen vain vahvistuvan. Tästä kertomisesta taisi nyt tulla rakkaudenosoitus ystäville, mutta se ei haittaa sitten pätkääkään. Haluan kiittää kaikkia uskomattomia kavereita, jotka tekevät tästä elämästä sitä jotain. Iso hali myös kaikille niille joita en tunne, mutta jotka ovat hyviä ystäviä läheisille, sillä pötkii pitkälle!

Kiitos vielä kaikille onnitteluista, you rock♥︎
Palaillaan taas pian.

graduation photos
graduation photos
Kuvat otti maailman paras Jesper Jungell. Kannattaa ottaa Jeppeen yhteyttä, jos teiltä vielä uupuu ylppärikuvat!

Onnittelut vielä kaikille muillekkin ylioppilaille, we did it! vi gjorde de!

Post a Comment

Latest Instagrams

© Emma Hirvonen. Design by Fearne.