Montpellier travel diary

22/06/2017

riviera

Palataan hei vielä hetkeksi takaisin riviera tunnelmiin, Suomi näyttää nimittäin tarjoavan melko koleahkoa juhannussäätä. Vietimme siis kesäkuun ensimmäisen viikon aikana neljä päivää Montpellierissä Etelä-Ranskassa äidin kanssa. Kohteessa oli vajaa 30 astetta lämmintä ja auringonpaistetta vaikka muille jakaa. Meidän loma koostui pitkälti hyvästä ruoasta, viinistä ja Montpellierin vanhassa kauniissa keskustassa seikkailemisesta. Säästä nautimme tottakai myös toden teolla ja pääsin ilokseni änkyttämään ranskaakin! Pariisissa ei nimittäin anneta edes tilaisuutta yrittää. 

riviera


Instagramissa näittekin jo muutamia kuvia matkalta, mutta tässä hieman lisää! Räpsin enimmäkseen fiiliskuvia ja äiti oli oikein taitava ja reipas, kun halusin itsestäni muutamat kuvat tänne. Iso kamera jäi kuitenkin kotiin, joten sen kummempia asukuvia ei otettu. Näistä kuvista välittyy kuitenkin mun mielestä se ihana fiilis, joka siivitti meidän minilomaa.

Ihanaa viikonloppua ja juhannusta tyypit! Itse vietän juhannuksen kotona ja Hangossa. Muistakaa seurata mun Instagramia (@emmahirvonen), sinne tulee varmasti jussitunnelmaa ja päivittelyä oikein olan takaa!

Post a Comment

Latest Instagrams

© Emma Hirvonen. Design by Fearne.