4 +1 things that make me happy

01/06/2017

Untitled

Saan perhosia vatsaan ja leveän hymyn huulille joka kerta, kun mieleen juolahtaa muutaman päivän päässä häämöttävät ylppärit. On kerta kaikkiaan NIIN makeeta saada se valkoinen lakki päähän. En millään malta odottaa sitä, että saa juhlia parhaiden ihmisten kanssa päivää, joka on meille kaikille yhtä hieno ja tärkeä! 

Ensi maanantaina lähdemme kaiken ylppärihuuman jälkeen äidin kanssa aurinkoiseen ranskaan neljäksi päiväksi. Täydellinen irtiotto ranskan rivieralla hyvässä seurassa on juuri mitä tarvitsen! Mitä paras startti kesään.

Olen tämä loma ja kesä takaraivossa antanut itseni myös luvan hieman shoppailla. Uudet ostokseni tulee varmasti näkymään täälläkin lomakuvien merkeissä. Olen kotiututtanut muunmuassa mekon tämänhetkisestä lempikaupastani. Ne, jotka seuraavat mun IG storyeja voivat varmasti arvata mistä ;)

Pienempi mutta ah niin ihana ilontekijä on Elle lehti. Nykyään tulee luettua todella vähän muotilehtiä blogien ollessa niin helposti tavoiteltavissa. Sain kuitenkin lahjaksi muutaman numeron tilauksen Elleä ja olen tykännyt huimasti sen lukemisesta! Johanna Piispa tekee upeita muotireportaaseja lehteen ja kuvat ovat aina inspiroivia. Thumbs up!

+ alkava kesä, ihanat kaverit ja kaikki edessä häämöttävät terassi-illat!

Aurinkoista torstaita everybody ♥︎

photos by me

4 comments

  1. Hoppas du har en alldeles härlig student dag och ett stort Grattis :) <3
    xx
    http://mariannelle.com

    ReplyDelete
  2. En jaksa oottaa ylppäreitä, ens viikon reissua ja kesäiltoja!! x

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Emma Hirvonen. Design by Fearne.