SS 17 trend colors

08/05/2017

trend colors
Joka sesonki muutamat värit nousevat suosioon ylitse muiden ja niistä kehittyy trendi. Varsinkin keväällä ja kesällä eri väreillä leikittely on aina suosiossa. Omaa silmääni miellyttää yleisesti rikotut ja mielenkiintoiset sävyt. Niitä on ilokseni tämän vuoden S/S sesonki pullollaan. Tähän postaukseen kokosin kollaasit kolmesta tämän kesän ehdottomasta trendiväristä ja samalla omista suosikeistani!  Raikkaus, auringon polte ja maanläheisyys kuvaavat näitä värejä hyvin.

burnt orange

Tämähän oli jo viime asupostaukseni otsikkokin. Lämmin oranssin sävy tuo mieleen kuumat kesäpäivät sekä ilta-auringon niiden jälkeen. Tänä kesänä väriä löytyy varsinkin seinissä, liehuvissa vaatteissa ja asusteissa. Itse olen hankkinut upeat kengät tummassa oranssissa kesän rientoihin. Myös mun Dior laseissa yhdistyy tämä burnt orange ja seuraava trendiväri eli sininen. En saa niistä tarpeekseni! Ne ovat ehdottomasti mun tämän kesän got to trend piece.

trend colors

indigo blue

Sininen on aina muodissa ja varsinkin farkkumuodossa. Tänä kesänä väri on kuitenkin syntynyt uudelleen pienellä twistillä nimeltä indigo. Indigon sininen on suurimmillaan sisustuksessa varsinkin mokka/samettipinnalla mutta se saa osansa myös vaatteissa. Hankintani tässä värissä on viime asupostauksen jumpsuit. (siinä myös ripaus seuraavaa trendiväriä)

trend colors
army green

Vihreää on nyt kaikkialla, varsinkin rikotussa ja tummassa sävyssä. Kiitän siis tuhannesti viisitoistavuotiasta itseäni, että en hankkiutunut eroon kahdesta armeija rotsista, vaikka ne silloin olivatkin yhtäkkiä "niin out". Kun aloin janoamaan Anine Bingin upeaa army takkia, tajusin yhtäkkiä että sellainen löytyykin multa jo kaapista! Pitänee kaivaa esiin sekin. Yllä kuvassa mulla oli päällä vähän ronskimpi vaihtoehto niiteillä, joka meni hyvin yhteen loafereiden kanssa. Vihreää löytyy myös sisustuksesta muunmuassa eukalyptus oksien merkeissä ja täällä mun kotona Valentinon kenkäboksin kautta.

+1 trendimaininta on ehdottomasti gingham printti, joka toimii niin valkoisena, punaisena kuin mustana. Sellainenkin paita löytyi multa varaston kätköistä. Olen siis toisin sanoen jo aika valmiina kesäsesonkiin!

pictures: my own and weheartit

6 comments

 1. Ah nam niiin herkullisia värejä!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No on! Haluun kaiken näissä haha 😂 kiitos kommentista xx

   Delete
 2. Ihana postaus<3 Oma lemppari tänä keväänä on just army green!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you <3 se on super kaunis väri ja niin helppo yhdistää! xx

   Delete

Latest Instagrams

© Emma Hirvonen. Design by Fearne.