burnt orange

23/04/2017

burnt orange

Mulla on ihana viikonloppu takana täynnä rientoja. Perjantaina järjestin täällä kotona tuparit ja myöhäiset synttärijuhlat. Oli super kivaa kerätä kasaan kaikki parhaat ystävät ja viettää iltaa uudessa kodissa. Naurusta, ihanista ihmisistä ja viinistä ei ollut pulaa!

Eilen oli vuotuinen Indiedays inspiration day, kuten somesta olette varmaan päätelleetkin. Tällä kertaa sain mukaan menoihin Auroran, joka oli maailman parasta seuraa. Meillä oli super hauskaa ja tutustuttiin eri tuotteisiin ja nautittiin pisteiden antimista. Mun lempipiste oli Kyrö distilleryn. Napue g&t sattuu olemaan lempidrinkkini ja uusi tuttavuus Moscow mule sai sekin täydet pisteet. Oli myös hauska tavata muita bloggaajia ihan irl, joita on seurannut kauan!

Täältä jatkoin matkaa poikaystäväni kanssa hänen siskonsa syntymäpäiväjuhliin. Instastorieissa näittekin todella kauniin juhlatilan ja kattauksen Uunisaaressa. Ilta oli sekin ihan uskomattoman hauska! Nyt sunnuntaina olen melko uupunut, mutta särky jaloissa ei haittaa, kun se tuli tanssimisesta ja väsymys muistuttaa vain hauskanpidosta myöhään yöhön. 

burnt orange

Juuri nyt mulla on hyvä fiilis ja mielessä pyörii kaikkia elämän pieniä oivalluksia. Nauttikaa elämän pienistä iloista ja muistakaa, että aidot ihmiset ovat maailman ihanimpia. Koitetaan kaikki olla parhaita versioita itsestämme ja muistetaan, että toisen ilahduttaminen on parasta ikinä. Ihanaa sunnuntaita!

burnt orange burnt orange burnt orange

PS. Meninpä pätkäisemään hiuset taas! Viime kerrasta oli venähtänyt jo tovi eli oli ihana saada "omat hiukset" takaisin. Se on vaan niin, että viihdyn uskomattoman hyvin lyhyissä kutreissa.

jumpsuit from Mango
sweater from &Other stories
biker from H&M
loafers from &Other stories

photos by Aurora Binder, editing by me

2 comments

  1. Nää kuvat onnistu niin hyvin! Eilen oli ihana päivä upeessa seurassa xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niin onnistu, thanks to you! Oli todellakin xx

      Delete

Latest Instagrams

© Emma Hirvonen. Design by Fearne.