Au revoir, until we meet again.

07/04/2017

ladurée

Bonjour! Kuten kirjoittelinkin, olen viettänyt tämän viikon Pariisissa Jesperin kanssa. Ajattelin ehtiväni päivittää teitä aiemmin, mutta parempi lentokentältä kun ei ollenkaan! Se taitaa olla vain hyvä asia, että ei ole ollut mitään luppoaikaa. Meillä oli aivan ihana matka, kerta kaikkiaan. Jään taas kaipaamaan Pariisia. Taksimatkalla pois kaupungista päälle laskikin jo haikeus ja kaipuu, kun katselin terasseilla nauttivia ihmisistä ja kaupungin kauniita katuja. Haluaisin varastoida purkkiin Pariisin ilmapiiriä; niin valloittavan ihanaa se on. Tiedän kuitenkin aina palaavani, joten nämä olivat ennenminkin heipat kuin hyvästit. 

Tässä muutamia kuvia hotellihuoneesta ja niistä aamuista, kun valo tulvii kauniisti suurista ikkunoista. Meillä oli hotellissa ihanat näkymät sisäpihalle seitsemännennestä kerroksesta. Piipahdettiin myös Laduréessa hakemassa kotiin tuliaisia ja napattiin muutama hotellihuoneessa pitkän päivän jälkeen.


ladurée
ladurée

Kokoan viikonlopun aikana teille jonkun tyyppisen Pariisi diary postauksen ja kahdet asukuvat on myös tulossa sinnepäin. A bientôt!

ladurée

Post a Comment

Latest Instagrams

© Emma Hirvonen. Design by Fearne.