Busy spring

27/03/2017

dior so real

Nyt voin vihdoin hengähtää ja todeta, että ohi on! Mulla oli tänään viimeisenä ranskan kirjoitukset.

Kevään kiireet eivät kuitenkaan hevillä lopu. Tykkään tosi paljon, että on projekteja ja tekemistä, mutta kun päivät eivät kertakaikkiaan tunnu riittävän sitten ollenkaan. Näin ollaan menty koko maaliskuun loppupuoli, joka on tuonut mukanaan hieman hiljaisuutta blogiin. Otan silti nämä kiireet ihan positiivisesti. Hyvä, että löytyy tekemistä! Ja suurin osa kun on kivoja juttuja.

Tämä viikko tulee varmaan olemaan se kiireisin. Meillä alkaa nimittäin tänään muutto, teen loppuviikosta duunia ystävämyynneissä (Griffin &co, tulkaa tekemään löytöjä!) ja samalla mun pitää väsätä kokonainen portfolio yhtä koulua varten. Viikonloppuna voi kuitenkin olla, että nukumme jo uudessa kodissa. Se jännittää ja tsemppaa jaksamaan. Remppa on ihan loppusuoralla ja lopputulos ihan huippu! Lisään varmasti kuvia, kun ollaan saatu kamoja paikoilleen. 

Hulabaloo-viikon jälkeen koittaakin jo meidän Pariisin matka, iik. Ehdinkohän edes pakata saatikka käydä kampaajalla niin kun olin suunnitellut, saa nähdä. On kuitenkin tosi kiva lähteä kaiken kiireen jälkeen nauttimaan lempi kaupungista hyvässä seurassa. Reissun jälkeen menot onneksi laantuvat ja toivottavasti löytyy enemmän aikaa muunmuassa blogille! Sitten pääsen myös kunnolla sisustamaan, jee. 

dior so real
dior so real
dior so real

Pakko sanoa pari sanaa asustakin, kun tämä postaus muuten meni ihan höpöttelyksi. Nenänpäälläni lepäävät uudet tulokkaat, aivan huippumakeet Dior So Real aurinkolasit! Olen janonnut näitä iät ja ajat ja aina huokaisuut ihastuksesta, kun vastaan on tullut kuvia joissa Olivia Palermo pitää näitä. Maailman paras poikaystäväni antoi nämä minulle syntymäpäivälahjaksi, ei voisi enemmän nappiin voinut mennää! Eniten pidän näiden erilaisuudesta, ne tekevät näinkin perus asusta kiinnostavan. Näistä tulee varmasti kesän luottopokat.

Ihanaa viikkoa teille kaikille!

dior so real

biker from Cubus
sweater from &Other Stories
sunglasses from Dior
ankle boots from Vagabond

4 comments

Latest Instagrams

© Emma Hirvonen. Design by Fearne.