winter biker

03/02/2017

last day of january

Meinasin laittaa tämän postauksen otsikoksi "hella good outfit photos!!" mutta en sentään laittanut. Tämä on silti mun fiilis atm haha. Näistä tuli kamera hifistely levelillä ihan tosi kivat, hyvä valoitus, depth of field, tarkkuus etc. Jesper käytti jotain uutta objektiivia, en tiedä niistä mitään mutta I approve, kun lopputulos on tämän näköinen! Omakin panokseni mallina meni mielestäni hyvin ja tykkään näistä kuvista todella, jos poissulkee nuo oudot koipien asennot siis.

On tosi tärkeää pystyä kehumaan ja olemaan ylpeä työstään ja panoksestaan. Se on se paras fiilis, kun onnistuu todella hyvin! Ja vielä parempaa on, että ympärillä on ihmisiä, jotka osaa iloita kanssasi ja voitte yhdessä jakaa saavutuksianne ja tsempata toisianne. Tässä vähän perjantaimietteitä. Mun pitäisi varmaan aloittaa joku neuvo/mietiskely palsta näistä blogin jutuista päätellen. Tai ehkä ei, mutta mielestäni on tosi tärkeää muistuttaa tällaisista jutuista, jotka usein sattuvat unohtumaan.

I was going to name this post "hella good outfit photos!!", but decided not to haha. But that is kind of my feeling atm. Camera wise these turned out really great, the depth of field is amazing, the sharpness great and lighting perfect. Jesper had some new lens he was trying out. I don't know much about cameras, but I approve when the outcome is this great! I also think that I turned out nice in these pictures, minus the weird legs.

It is really important to remember to be proud of what you do and give yourself (and in this case also my boyfriend) a tap on the back when you do great. It's the best feeling when something you do turns out amazing and it's even better when you can share it with someone! So give yourself and each other compliments and be proud of your work. I should probably start a new blog reflecting over things in life. Or then not, but I find it really important to talk about small things like this that one forgets so easily.

AV8B9008
last day of january
AV8B8913

Olen iät ja ajat halunnut ison talvi bikerin. Acnen velocite jacket on tottakai se unelma, mutta en voi käsittää, että joskus laittaisin yli kaksituhatta euroa takkiin. Never say never tho. Nyt olen kuitenkin löytänyt täydellisesti toimivan ratkaisun. Löysin tämän biker takin viime viikolla ja olen käyttänyt sitä melkein joka päivä siitä asti. Se on mun mielestä tarpeeksi muhkea ja mitä parasta todella lämmin. Ja arvatkaapa mistä tämä löytyi ja millä hinnalla? No Cubuksesta kahdeksallatoista eurolla! Käyn tietyssä kaupassa todella harvoin, mutta tällä kertaa todella kannatti poiketa siellä. Takki oli normaali hintaisena noin kuusikymmentä euroa. Eli käykää ihmeessä katsomassa jos näitä olisi jäljellä jos on talvi bikeri hakusessa.

I've been wanting a winter biker for the longest time. The Acne velocite jacket is obviously the dream, but I can't wrap my head around spending over two thousand euros on a jacket. Never say never tho... But for now I've found a perfect replacement for a fraction of the price. This jacket is the perfect size and to top it all off, it's super warm.

AV8B9011

biker jacket from Cubus
knit from Filippa K
pants from H&M
rainboots from Mango
earrings from H&M

8 comments

 1. Wau miten upeita kuvia! Ihana toi takki :)

  ReplyDelete
 2. No ihan supermakeet kuvat onkin!! xx Ja vitsi miten hyvä löytö tuo takki, ehkä poikkean liikkeessä itsekin, haha!
  http://roosamononen.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. No voi kiitoksia! Xx Joo todellakin, kannattaa käydä kurkkaamassa jos vielä löytyis!

   Delete

Latest Instagrams

© Emma Hirvonen. Design by Fearne.