Tällä viikolla olen...

19/02/2017

valentines day

Nämä kuvat ovat kuluneen viikon tiistailta, eli ystävänpäivältä. En tykkää liian siirappisista jutuista, mutta hyödynnän kyllä joka tilanteen milloin voin juhlistaa ihanaa poikaystävääni. Me vietimme rauhallisen mökki-illan, tehtiin lempiruokaamme katkarapupastaa ja katsottiin Breakfast at Tiffanys. Ja kyllä, hänkin tykkäsi leffavalinnasta alun epäröinnin jälkeen, haha.

Nyt istun kahvilassa cappucinon ja psykan kirjan ääressä korkkaamassa lukuloman lukemiset. Ajattelin kuitenkin päivitellä teitä nyt mun pienellä tauolla.
Vietän parhaillaan kolmatta päivää darraa  penkkareiden jälkeen. Aika mieletöntä, mutta näin siinä käy tällaiselle rutiinihirmulle, kun juhlii 21h peräkanaa. Oli kylläkin sen arvoista! Torstai oli nimittäin ihan mielettöma hauska päivä. Huudettiin kurkku suorana ja juhlistettiin toisiamme ja itseämme oikein urakalla. Juhlittiin sitä, että ollaan oltu samassa jamassa vuodesta 2005 saakka. Ihan sanoinkuvailemattoman huikea päivä, joka jää rakkaaksi muistoksi ikuisesti. Kuvia tästä päivästä löydätte mun Instagramista.
  valentines day

Mut ja Jesper kruunattiin muuten abigaalassa vuoden parhaan tyylin omaaviksi! Siinä on teille couple goal tavoitteita haha ;)

2 comments

  1. Teidän ystävänpäivä näytti niin rentouttavalta ja ihanalta! x

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo sitä se todellakin oli! Tuli super hyvään paikkaan tollainen rentoutuminen x

      Delete

Latest Instagrams

© Emma Hirvonen. Design by Fearne.