my first vlog

07/02/2017

AV8B9041


Viikko takaperin tein jotain jännää ja erilaista, jossa astuin mukavuusalueeni ulkopuolelle aivan kuten itselleni alkuvuodesta lupasin. Vloggasin nimittäin koko viime tiistain! Olen kauan miettinyt satunnaisten vlogien tekemistä. Olen silti itse katsonut Youtubea vuodesta nakki ja peruna, joten ala on todella tuttu ja mua on jo kauan askarruttanut miltä tuntuisi tehdä vlogeja itse. Tämä vloggaaminen tuli multa itseasiassa paljon luonnollisemmin, kuin mitä olisin uskonut. Kameralle puhuminen on näköjään tarttunut tällaiselle semi somevaltakausinuorelle itsestään.

Mutta nyt päästän teidän kurkkaamaan mitä mun päivä pitää sisällään! Töitä, asukuvia, lounasta ja sen sellaista. Muistakaa vaihtaa laatu parhaimpaan. Olisin kiitollinen jos pistäisitte tänne kommentteihin palautetta vlogista ja jos haluatte näitä lisää :) Teen nimittäin mielelläni tällaisia jatkossakin.

4 comments

 1. Tosi ihana video ja söpö sä! Tykkäsin, tee näitä ihmeessä jatkossa lisää! :) xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikä voi kiitos ihana! Joo koitan toteuttaa näitä lisää, tämän tekeminenkin oli sen verran hauskaa :) Kiitos sun kommentista xx

   Delete
 2. Kivaa vaihtelua normi blogipostauksille, lisää näitä! :)

  ReplyDelete

Latest Instagrams

© Emma Hirvonen. Design by Fearne.