Career Girls

13/02/2017

Office life

Inspiroidun päivittäin aikakaudemme ihanista ja menestyksekkäistä Career Girleistä ja Girl Bosseista. Eli niistä naisista, jotka puurtavat oman yrityksen kanssa ja niistä jotka muuten vain ovat kunnianhimoisia, inspiroivia ja kaikin puolin mahtavia tyyppejä. Lempi sivustoni tämän inspiraation ja ihailun lähteeksi on Career Girl Daily. Sieltä löytyy vinkkejä niin elämän organisoimiseen ja jaksamiseen kuin muotiin ja kauneuteen. Sivuston idea on pohjimmillaan neuvoa tasapainoiseen elämäntyyliin ja siihen miten soveltaa elämä ja ura niin, että kaikesta pystyy nauttimaan ja uralla edistymään. Saan varsinkin huimasti hyötyä erilaisista organisointi vinkeistä, blogiin liityvistä vinkeistä ja stressin käsittelyohjeista

Office life


Vaikka itse istunkin (ainakin osittain) vielä koulun penkillä, saan rutkasti inspiraatiota tällaisista mimmeistä. Mun number one Career Girl ihastus on mahtava Anine Bing. Hän tekee juuri sellaista työtä, mitä itse tulevaisuudessa haluaisin tehdä. Lisäksi hänen elämäntyylinsä ja tapa toteuttaa yritystä ovat todella ihailtavia. Kannattaa ehdottomasti seurata häntä Instagramissa, @aninebing! Toinen Career Girl-insponi on Linda Juhola. Linda vaikuttaa mielestäni niin aidolta ja maanläheiseltä. Hänellä vaikuttaa myös aina olevan hyvä draivi päällä ja oikea asenne tilanteessa kuin tilanteessa. Linda postauksista kannattaa kurkata tämä CVn rakentamisesta ja tämä hänen normi päivästään toimistolla. Näitä tyyppejä löytyy many many more, mutta nuo tuli näin ensimmäisinä mieleen!

Haluan vielä mainita, että mielestäni Career Girl ei tarkoita huikeaa uraa omaavaa henkilöä, vaan enemmänkin asennetta. Career Girl on intohimoinen ja haluaa oppia uutta. Hän tsemppaa ja tukee muita samassa veneessä olevia. Olen kokenut, että monet bloggaajat ovat tämän kaltaisia. On ihanaa löytää ihmisiä joiden kanssa pystyy jakamaan saavutuksiaan ja inspiraatiotaan sekä tsemppaamaan toisiaan. Nämä jutut ovat myös blogini kulmakiviä. Haluan, että voitte tulla tänne inspiroitumaan ja toivon, että me kaikki voidaan kannustaa toisiamme sosiaalisen median kautta eikä päinvastoin!

office vibes

Tässä oli omia mietteitäni Career Girl/Girl Boss konseptista/ilmiöstä. Onko teillä jotain lisättävää? Inspiroivatko nämä kunnianhimoiset ja työtä puurtavat naiset teitäkin?
Olisi kiva kuulla!

1 comment

Latest Instagrams

© Emma Hirvonen. Design by Fearne.