All eyes on the sleeves

27/02/2017

snow

Asukuvat ovat todella haasteellinen laji täällä kotimaassamme varsinkin tähän aikaan vuodesta. Yleensä, kun taivaalta tulee hehtaarin kokoisia lumirättejä pysytellään visusti sisällä. Jos ei tietenkään ole bloggaaja, joka on suunnitellut kuvaavansa asukuvat sinä päivänä. Näiden kuvien BTS tunnelmat olivatkin melko hyytävät. Lunta tuprutti juuri sopivasti vaakasuoraan naamaan, tukka oli aivan märkä samasta syystä ja sormet kohmeessa. Kaikki tämä vapaaehtoinen kärsiminen on kuitenkin sen arvoista, kun saa onnistuneet kuvat.

Outfit pictures are tricky in a country like Finland, especially at this time of the year. Usually when it's snowing like crazy you stay safely inside. Unless you are a blogger who has planned to shoot an outfit ofc. The BTS feels in these pictures were cold, wet and terrible. Happily all this voluntary suffering pays off in good outfit photos.

snow
snow

Mun viikonloppu on mennyt tosi kivoissa merkeissä. Perjantaina Jesper tuli kotiin Alpeilta ja syötiin sen kunniaksi oikein kunnolla wingsejä ja bataatti ranuja. Lauantaina taas tapasimme ystävien kanssa viinilasillisten ääressä ja vietettiin hauska ilta. Tällaiset on todella tärkeitä taukoja kirjoituksiin luvun lomassa. Viikonloppuna sain myös pitkäaikaisen brunssi vajaukseni korjattua, kun kävimme eilen Storyssa Jesperin kanssa. Kova suositus eggs benedictille, avo leivälle ja koko Storylle!

Nyt ponkaistaan kuitenkin uusi viikko käyntiin, eli energistä maanantaita kaikille!

I've had a lovely weekend. I've spent time with Jesper who came home from a skiing trip on Friday. On Saturday we met up with some friends and had a fun night drinking wine and laughing. I also finally got my brunch fix yesterday when we went to lovely Story with Jesper. I highly recommend the eggs benedict and avocado toast!

Now it's time for a new week! Have a productive Monday everyone :)

snow
snow

knit from Filippa K
shirt from hm
pants from Cubus
shoes from Vagabond

photographer: Jesper Jungell

6 comments

 1. Feel you, mun viimeisimmissä asukuvissa oli samaa lumirättejä päin näköä fiilis! 😂 hyvin silti onnistuttiin kyllä kummatkin! 💪🏻

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha siinä tulee kyllä sellanen fiilis että onko tää nyt ihan fiksua touhua😂 ja joo todellakin, oli kärsimyksen arvoista! Tykkään miten sunkin kuvissa noi lumihiutaleet näkyy, antaahan ne aika kivan fiiliksen silti.

   Delete
 2. Ihanan näköinen blogi sulla!

  ReplyDelete

Latest Instagrams

© Emma Hirvonen. Design by Fearne.