this year's first

04/01/2017

first of 2017

Nyt viime vuosi on käsitelty ja paketissa. Olen enemmän kuin valmis aloittamaan tämän uuden vuoden ja kohtaamaan sen haasteineen ja yllätyksineen. Insipiraationi on huipulla blogin suhteen ja en malta odottaa tulevaa! Ja mikä olisikaan parempi tapa aloittaa tämä uusi vuosi, kuin onnistuneilla asukuvilla. Päällä mulla on mun uusi ihana joululahja, Acnen neule. En ole aikoihin käyttänyt avonaisia neuleita, mutta rakastuin tähän heti. Väri on mielestäni aivan ihana ja materiaali tietenkin pehmein ikinä.

Räpsittiin Jesperin kanssa toissapäivänä nämä kuvat, samalla kun käytiin Storyssa lounaalla. Syötiin ihanan kermainen kalakeitto ja Storyn burgeri. Kävin tuolloin ensimmäistä kertaa Kampin uudessa Korttelissa, josta löytyy muunmuassa Sandro, Date + Kale, Story, Fisken på disken ja Hoku. Olin todella iloisesti yllättynyt kauniista sisutuksesta ja ruokatarjonnasta, aikamoiset ravintolat on sinne saatu! Käyn ehdottomasti kohta taas kokeilemassa muita paikkoja siellä.

Last year is now over and done. I'm more than ready to start the new year and thrilled to see what it has in store for me. My inspiration concerning the blog is on top right now, this is going to be a good year for us! And what would be a better way to begin the year than with great outfit photos.

first of 2017
first of 2017
first of 2017first of 2017

cardigan from Acne
scarf from Acne
coat from H&M conscious
turtleneck from H&M
purse from By Malene Birger
shoes from Vagabond

photos by Jesper Jungell

4 comments

Latest Instagrams

© Emma Hirvonen. Design by Fearne.