Tällä viikolla olen...

27/01/2017

Untitled ...juhlistanut vuosipäivää poikaystäväni kanssa kivoissa merkeissä ♥︎ Syötiin ihana illallinen Gaijinissa, on se ruoka siellä vaan niin hyvää. Tämä oli huippu piristys maanantaille.

...aloittanut harjoittelutyöt Spalt PR:llä! Tästä olen aivan huippu innoissani ja kiitollinen. Mikä olisikaan parempi paikka oppia kaikesta muotiin liittyen. Tämä on todellakin loisto tilaisuus, sillä muoti PR on juuri sellaista mitä haluaisin tehdä tulevaisuudessa. Keep your thumbs up for me!

...käynyt viimeistä viikkoa lukiossa. Ensi viikolla on vain koeviikko ja sitten se on ohi sen osalta! Kirjoituksiin luku alkaa toden teolla ja töitäkin on sitten luvassa enemmän. Can't wait.


Untitled ... juhlinut kahden kaverin syntymäpäiviä. Viime viikonloppu oli oikein vauhdikas ja hauska. Vasemmalla kuvaa lauantain asusta. Oli tosi kiva kihartaa hiukset entistä kiharemmiksi. Mulla on kikkarat laantunut sen verran tässä muutaman vuoden aikana, että tuli tosi kotoisa fiilis näissä. Pitää yrittää selvittää miksi nuo luonnonkiharat ovat laantuneet.

...käynyt kahvilla kavereiden kanssa. Tämä kuva on siitä kun käytiin Auroran kanssa olisiko ollut viikko takaperin testaamassa Paulig kulma. Smoothie oli tosi hyvä ja paikka kivasti sisustettu. Voisin kuvitella tehdä esim. töitä tietokoneella siellä viihtyisässä ympäristössä. On muuten tosi kivaa ja antoisaa tavata ja tutustua muihin bloggareihin, juttu luistaa ja on kiva puhua niistä jutuista joilla ei muita kavereita halua tylsistää! Täältä löydätte ihanan Auroran blogin.

Nyt toivotan ihanaa viikonloppua kaikille teille! Minä aion ottaa tämän viikonlopun ihan iisisti vastapainona edelliselle. Koitan muuten ensi viikolla taas saada enemmän postauksia teille. Nyt on tosiaan ollut kiireitä töiden ja koulun kannalta.

Post a Comment

Latest Instagrams

© Emma Hirvonen. Design by Fearne.