peel off mud mask

19/01/2017

face mask
Yhteistyössä Maybeautyn kanssa 

 Sain tovi sitten kokeiluun Maybeautyltä suositun "the incredible face mask"-kasvonaamion. Kyseessä on peel off mutanaamio, jonka tehtävänä on poistaa kuollutta ihosolukkoa ja mustapäitä. Mun iho on aina ollut melko normaali ja mitään suurempaa ongelmaa ei ole ollut. Mulla kuitenkin tukketuu ihohuokoset nenäalueella helposti ja näistä syntyy pieniä mustapäitä. Kuten luultavasti moni muukin, törmään sosiaalisissa medioissa alvariinsa videoihin tällaisista mud maskeista ja monet hehkuttavat kuinka tehokkaita ne ovat. Näin ollen otinkin uteliaisuudesta Maybeautyn naamion ilomielin kokeiluun.

face mask

Naamion levitys onnistuu hyvin siveltimellä, joka tulee mukana. Ekat kerrat käytin sormia mutta nyt oivalsin, että sivellin helpottaa huomattavasti ja naamiota ei näin tartu sormiin. Levitän naamion ongelma-alueille eli nenälle, poskille, leualle ja ostaan. Koska naamio vetää myös ihokarvat pois, suosittelen, että pysyttelet juuri näillä alueilla.

face mask
face mask

Kun naamion laitoista on kulunut noin 40 min ja se on kuivunut täysin, sen voi poistaa repimällä reunasta. Pakko myöntää, että se sattuu kuin ottaisi laastarin irti mutta on sen arvoista! Iho punoittaa hieman jälkeenpäin ja kannattaa aina laittaa kosteusvoidetta naamaan. Naamion jälkeen iho tuntuu ihan mielettömän sileältä ja syväpuhdistetulta ja kosteusvoiteen levittyy jälkeenpäin kuin unelma.

face mask
Lopputulos? Kuten kuvasta näkyy, naamioon jää kiinni talia tukkeutuneista ihohuokosista. Ensimmäisen käytön jälkeen naamio oli myös täynnä kuollutta ihosolukkoa, jota nytkin näkyy neljännen käytön jälkeen. Maybeautyn mukaan viiden käyttökerran jälkeen naamio alkaa irroittamaan kunnolla mustapäitä. Tämän uskon hyvinkin, sillä olen huomannut käyttäessäni sitä kerran viikossa, että mustapäät ovat tulleet pinnalle ja niitä on paljon helpompi normaalistikkin saada pois. Odotan innolla ensi viikon spa-dayta, jolloin viides käyttökerta tulee täyteen. Tämän jälkeen aion ehdottomasti jatkaa ja odotan innolla lisää tuloksia!

Tämän postauksen myötä mulla on teille alekoodi Maybeautyn verkkokauppaan, jolla saatte 30% alennusta. Alekoodi on: ehmask. Jos päätätte kokeilla naamiota ja tarttua tarjoukseen haluaisin mielelläni kuulla mielipiteenne! Tässä vielä linkki verkkokauppaan.

Photos: Jesper Jungell

Post a Comment

Latest Instagrams

© Emma Hirvonen. Design by Fearne.