Paris in April

23/01/2017

paris
Muhun on iskenyt viime päivinä sellainen matkakuume, että oksat pois. Saattanee johtua kaikesta koulukiireestä ja porkkanasta, joka odottaa kirjoitusten jälkeen. Nyt tarkoitan siis tulevaa Pariisin matkaa josta olenkin jo maininnut aiemmin. Matkaa toimii palkkiona kevään ja talven mittaisesta kovasta ahertamisesta. Pariisi on ollut lempikaupunkini siitä asti, kuin kymmenenvuotiaana siellä kävin ensimmäistä kertaa. Näihin vuosiin matkoja on mahtunut jo kolme ja joka kerta rakastun uudelleen. En malta odottaa, että saan kokea Pariisin tänä keväänä poikaystäväni kanssa. Onhan silti kyseessa rakkauden kaupunki!

Tässä muutama kuva viime huhtikuulta, kun olin edellisen kerran Pariisissa.

In the middle of schoolwork and busy weeks, I've been dreaming of our upcoming trip to Paris with my boyfriend. The trip is kind of a reward for all the studying happening this winter and spring. Paris is one of my favorite cities ever since I went there at ten years old. I've had the chance to visit Paris three times in these years and I've fallen in love again and again. I really can't wait to experience the city of love with my boyfriend and show him around my favorite places. I bet it'll be an unforgettable trip. 

Here are a few pictures from when I went to Paris last year in April!

paris
Paris

Nyt vuorossa pieni Monday reminder: Muistakaa palkita itsenne aina, kun olette saavuttaneet tavoitteen tai välitavoitteen. Palkinno ei tietenkään tarvitse olla joka kerta unelmamatka Pariisiin (vaikka se ei ollenkaan haittaisi minua), vaan kyseessä voi olla ihan mitä vain. Usein palkitsen ahkeroimiseni kävelyllä, kahvilla tai vaikka kasvonaamiolla, whatever makes you happy!

Now a small Monday reminder: Remember to always reward yourself in someway after reaching a goal, no matter big or small. It obviously shouldn't be a trip to Paris every time (even though I'd enjoy it very much). The reward can be a cup of coffee, a walk in a park, a face mask or  anything that makes you happy really!


SAM_8112

4 comments

 1. Very good reminder :))) puss o kramsi

  ReplyDelete
 2. Minulle tulee niin hyvä mieli siitä, kun luen sun postauksia täällä ja vaikutat niin iloiselta ja positiíviselta ihmiseltä. On hauskaa kun pystyy päivien kiireiden ja negatiivisuuksien keskellä tulla lukemaan sun tekemisiä, kun kirjotat niin hyvällä mielellä kaikesta mahdollisesta. Kaipa syy on se, kun itse olen niin negatiivinen ("negatiivistun" niin helposti), niin sun positiivisuus vaikuttaa huomattavsti.
  Ihana palkkio idea muuten toi teidän varaama matka, pakko kokeilla itse samaa. Mahtaa motivoida ihan sairaasti.
  P.S. Blogin uusi ulkoasu on ihan huippu!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikä voi kiitos ihana! Tosi kiva kuulla, että voin vaikuttaa noinkin paljon ja positiivisesti sun päivään. Positiivisuus todella on niin tärkeä juttu, että on huippua jos se tarttuu muihinkin :) Tällainen palaute inspiroi minua bloggaamaan entistä enemmän ja kirjoittelemaan teille. Ja kiitos, olen itsekkin tosi tyytyväinen ulkoasuun, se on niin yksinkertainen mutta toimiva. Suosittelen todella tuota palkkio matkaa, motivoi tosiaan hirmu paljon! Kiitos kommentista, tämä ilahdutti minua todella xx

   Delete

Latest Instagrams

© Emma Hirvonen. Design by Fearne.