golden earrings

30/01/2017

earrings

En ole ollut se korvis tyyppi sitten ala-asteen lopun, jolloin mulla oli lyhyt kausi kun suosin värikkäitä helyjä ja mitä isommat sen paremmat. Nyt viime vuosina olen pikkuhiljaa tutustunut pieniin korvakoruihin, viime vuonna käytin päivittäin Marc Jacobsin mutteri korviksia ja nyt mulla on käytössä &Other storiesin pienet ja yksinkertaiset korvakorut (näkyvät esimerkiksi täällä). 

Perjantaina lähti kuitenkin heräteostoksena mukaan nämä kullanväriset kokoluokaltansa vähän isommat kappaleet. Laitoin ne heti samana päivänä päälle kun olin menossa juhlistamaan "The Perfect Selfie" - elokuvaa. Yllätykseni viihdyin näissä ihan tosi hyvin! Ne saivat oikein loistaa, kun puin ne valkoisen paidan ja mustien housujen kanssa. Tämän kombon löydätte IGstäni (@emmahirvonen).

Mun pointti tässä kai oli, että kannattaa aina välillä mennä oman mukavuusalueen ulkopuolelle! Ja nyt tuli mieleen, että mites pieni se mun mukavuusalue on jos vähän isommat korvikset on jo ulkopuolella. Hmm, tästä saan vähän maanantai pohdintaa haha. Noh, ei se nyt oikeasti niiin pieni ole.

earrings

I haven't been the earring type of girl since I had a phase at maybe 13. Then the earrings had to be colorful and the bigger the better. But lately I've grown to be an earring user. Last year I wore my Marc Jacob stud earrings all the time (until I lost one...) and now I'm loving my simple & Other stories ones.

On Friday I surprised myself by buying these big golden ones. I put them straight to action on Friday evening and I actually loved to wear them! I pared them with a white shirt and black pants, so they really got the attention they deserved. You'll find the outfit on my Instagram @emmahirvonen. 

I guess my point here is that its smart to get out of your comfort zone every once in a while. Or I might not want to say earrings that are a bit bigger than normal are out of my comfort zone really, haha. But they're something different at least!

earrings
earrings from H&M

Post a Comment

Latest Instagrams

© Emma Hirvonen. Design by Fearne.