2016

02/01/2017

Untitled

Poikaystävä

Tammikuussa 2016 kävimme poikaystäväni kanssa ekoilla treffeillä. Toisilla treffeillä kävimme merenjäällä kävelyllä ja silloin syntyi myös ensimmäiset yhteiset asukuvat. On niin hauskaa katsoa takaisin näihin aikoihin, tutustuttiin toisiimme ja kaikki oli niin uutta. Vuosi 2016 alkoi todellakin merkityksellisellä tavalla ja kuten tiedätte, me ollaan vieläkin onnellisesti yhdessä!

Vanhat

Helmikuussa koitti kauan odotetut vanhojentanssit. Päivä oli niin hauska ja tunteikas, varmaan yksi parhaista muistoistani. Sain tanssia mielettömän kauniissa mekossa, jossa tunsin itseni omaksi itsekseni.

Hiusten leikkuu

Pätkäisin keväällä pitkän pitkän mietinnän jälkeen hiukset lyhyiksi. Tämä oli ihan huippu hyvä päätös, sillä viihdyn näissä hiuksissa todella hyvin. 

Sairastelu

Vanhojen jälkeen alkoikin ikävästi sairastelu, joka tulikin kestämään koko kevään. Olin on/off aika pahastikkin kipeä huhtikuuhun asti. Menin liian aikaisin treenaamaan ja oireet pitkittyivät ja pahenivat. Näin ollen myös 18-vuotis syntymäpäiväni meni kuumeessa. Onneksi se ei niinkään jäännyt harmittamaan, turha sitä murehtia sellaista mihin ei voi vaikuttaa

Untitled

Pariisi

Huhtikuussa pääsin takaisin lempi kaupunkiini Pariisiin. Pariisi on aina yhtä kaunis ja ihana. Siitä puheen ollen, me varattiin äsken lennot ja hotelli kyseiseen kaupunkiin ensi huhtikuulle poikaystäväni kanssa! En malta odottaa palata vuoden tauon jälkeen takaisin, ja mitä parhaimmassa seurassa.

Kesätyö

Alkukesästä mulla oli paljon töitä Mattolaiturilla, joka on ihan huippu työpaikka. Harmi, että loppukesän sää ei suosinut, joten töitä ei sen jälkeen hirveästi ollut.

Untitled

Hanko

Hangossa vietimme monta kesäpäivää. Muunmuassa juhannus ja regatta olivat ikimuistoisia. En tiedä onko mitään sen parempaa, kuin herätä poikaystävän kanssa sellaiseen aamuun kuin kuvan merinäkymä näyttää.

Untitled

Tukholma

Kävimme todella onnistuneella vierailulla poikaystäväni siskon luona Tukholmassa loppukesästä. Kokeilimme paljon ruokapaikkoja ja vietimme laatuaikaa. Tässä postaus hyviksi todetuista ruokapaikoista, muunmuassa kuvassa näkyvä maailman paras sashimi salaatti. Vietettiin myös paljon kesäisiä kekkereitä kotisuomessa! Viihdyin myös suuren osan kesästä tässä ihanassa farkkuhameessa.

Untitled

Kööpenhamina

Kööpenhaminan reissumme oli mun lempireissu viime vuonna. Oli ihana asua kauniissa AirBnb asunnossa, syödä hyvin ja shoppailla rakkaimman kanssa. Aloin myös syksyllä toden teolla panostamaan laadukkaisiin neuleisiin ja viemään vaatekkaappiani "capsule wardrobe" suuntaan.

Tässä oli pieni recap vuodesta 2016. Siihen mahtui onnistuneita kaupunkilomia, laatuaikaa rakkaimpien kanssa, rankka kevät sairastelun parissa ja ihana kesä uusia tuttavuuksia tehden. Pinnalle viime vuodelta jäi vahvimmin se, että löysin itseni uudelleen tavallaan. Olin sulkenut luovan puoleni osittain pois ja unohtanut miten hyvin voin, kun saan toteuttaa itseäni. Tästä saan kiittää poikaystävääni ja itseäni. Hän kannustaa minua aina toteuttamaan itseäni ja minä olen tajunnut antaa taas tilaa itselleni.

Otan luottavaisin mielin uuden vuoden vastaan. Minulla on hyvä tunne tästä vuodesta ja en malta odottaa kaikkia uusia haasteita ja seikkailuja se tuo tullessaan! Teen myöhemmin tällä viikolla postauksen tavoitteistani vuodelle 2017. En usko uv-lupauksiin, mutta uskon sitä vahvemmin tavoitteisiin ja itsensä toteuttamiseen ja rakastamiseen.

Hyvää uuttavuotta 2017 kaikille teille ihanille! Tehdään tästä vuodesta mahtava.

Post a Comment

Latest Instagrams

© Emma Hirvonen. Design by Fearne.