lace top

21/12/2016

rainy day

Koitin kirjoittaa tätä postausta eilis iltana, mutta siitä ei tullut yhtikäs mitään. Mieli oli maassa ja pre-jouluväsymys painoi erityisen paljon. Nyt seuraavana päivänä olen kuitenkin täydessä vireessä salilta tultuani ja tosi tehokkaalla ja hyvällä tuulella! Niin se vaan muuttuu, teidän onneksenne en postannut tätä eilen, olisi varmaan tullut jonkun sortin sekalainen paasaus, haha. Nämä kuvat ovat muuten eiliseltä sadepäivältä. Luotin taas toppi ja t-paita kombinaatioon. Pitsitoppi antaa mielestäni kivan säväyksen, kun sen läpi näkyy aluspaita.

Kuten mainitsin olen tänään täydessä tohinassa. Koulussa oli vielä viimeinen päivä ennen lomaa ja sen jälkeen käväisin vielä salilla tekemässä kunnon treenin. Kohta ajattelin leipoa valkosuklaa karpalokeksejä. Ne on mun mielestä ihan parhaita keksejä leipoa kotona. Karpalo ja valkosuklaa tekevät niistä hieman erilaisia, kuin suoraan kahvilasta.

En muuten yleensä kykene ottaa hienoja tilanne/fiilistely kuvia kun leivon. Ei siinä mitään kuvia ehdi miettiä, kun on niin kiire vatkata ja viskata uuniin. Tällä kertaa yritän kuitenkin parhaani, ne tulee sitten reseptin kera tänne blogiin!

rainy day
rainy day
rainy day
rainy day

top from HM
t-shirt from Acne
coat from HM
shoes from Mango

2 comments

Latest Instagrams

© Emma Hirvonen. Design by Fearne.