kuinka tärkeää on löytää kehykset joista pitää

04/12/2016

tehty yhteistyössä Instrumentariumin kanssa 

Instrumentarium

Nyt on tulossa jatkoa Instru-yhteistyölle! Tuntuu, että tähän alkuun on tärkeä mainita miksi teen näitä  yhteistyöpostauksia Instrun kanssa. Olen itse tarvinnut silmälaseja ala-asteelta asti ja tunsin itseni kauan aika epävarmaksi laseissa. Löysin itse asiassa vasta aiemmin tänä vuonna sellaiset lasit, joissa todella viihdyn. Nyt käytän silmälaseja päivittäin ja ne tuntuvat todella omilta. Musta tuntuu hyvältä tehdä yhteistyötä silmälasiliikkeen kanssa koska haluan kannustaa muita käyttämään laseja sen sijaan, että turhaan kärsii huonosta näöstä. Tämän yhteistyön kautta haluan näyttää, että Instrun suuresta valikoimasta löytyy aivan varmasti jotain jokaiselle.

Instrumentarium

Kävin perjantaina Instrumentariumissa kurkkaamassa heidän kampanjaansa, jolla saa valikoituja kehyksiä hintaan 1€. Tuo on aika kohtuu hinta merkkikehyksistä, eikö vain? Löysin yhdellä eurolla tällaiset Versacen pyöreähköt ja hieman kissamaiset pokat. Nämä muistuttavat aika paljon omiani itseasiassa, omani ovat vaan hieman hillitymmät. Tällaiset lasit ovat periaatteessa niin pieni juttu, mutta massassa et varmasti jää huomaamatta. Mikä sen parempaa kuin statement asuste, joka samalla  saa sinut näkemään!

Instrumentarium

Mun pitää vielä erikseen mainita, että Instrussa on aina iha huippu palvelu. Varsinkin Isossa omenassa on yksi työntekijä, joka on aina todella avulias ja osaa aina valita mulle lasit, jotka sopivat kuin piste I:n päälle. Kiitos siis sinulle! Nyt siis kaikki Instruun ostamaan trendikkäät merkkikehykset eurolla mukaan :)

Instrumentarium
Instrumentarium

Pictures by Jesper Jungell

2 comments

  1. Siis mä sain sopivia lasej ettiä about puol vuotta, mutta kun ne löyty, tuli laseista taas yks lemppari asuste! x

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo tuttu juttu, tulee sellanen fiilis että sopivia ei ikinä löydy.. mut tosiaan sit ku oikeat osuu kohalle nii ettiminen on sen arvosta! :)

      Delete

Latest Instagrams

© Emma Hirvonen. Design by Fearne.