independence day

07/12/2016


Vietimme eilen perheen kanssa Suomen itsenäisyyttä mitä parhaimmalla tavalla, luonnossa. Kaivettiin kaapista ulkohousut ja puettiin päälle lämpimimmät tamineet, jonka jälkeen suuntasimme merenjäälle. Aurinkoinen pakkassää oli ihana ja jää uskomattoman kirkas. En voi muuta kuin olla todella kiitollinen siitä, että saan elää maailman parhaassa maassa. Niin luonnon kuin arkitektuurin suhteen, Suomi on niin sanoinkuvailemattoman kaunis maa. Saaristo on mitä kaunein ja Helsinki on todellakin maailman ihanin kaupunki. Täällä on kodikasta ja kaunista. Onnea Suomi 99.v!

Tällä kertaa on siis tarjolla vähän erilaisia asukuvia. Ei tule ainakaan näin heti mieleen, että olisin ennen esiintynyt toppahousuissa täällä blogin puolella. Kerta se on ensimmäinenkin! Toinen "first" on se, että mulla on omat lasit näissä kuvissa. Viihdyn niissä todellakin ainakin nyt talvella. 

Yesterday we celebrated Finland's independency in the best way possible, out in the beautiful nature. We wore the warmest of clothes and took a walk on the frozen sea. The sunny weather was wonderful and the ice was so pretty and clear. I couldn't be more thankful to live in the best country in the world. Both the nature and architecture are breathtaking. The archipelago is so beautiful and Helsinki is my favorite city in the whole wide world. It's cozy and stunning at the same time. Happy 99th birthday Finland!

The outfit pictures are a bit different this time. I don't think I've ever worn real outerwear in a post before. There's a first time for everything! Another first is that I'm wearing my glasses. I love wearing them, especially in the wintertime.

independence dayindependence dayindependence day

PS. Huomasitte varmaan, että banneri on vaihtunut. Ajattelin, että vaihtelu virkistää. Mitäs pidätte?

PS. You probably noticed that I changed the banner. It's nice with some change every once in a while. How do you like it?

independence day

Post a Comment

Latest Instagrams

© Emma Hirvonen. Design by Fearne.