2016 recap: outfits

29/12/2016

Untitled
Vuosi 2016 lähenee kovaa vauhtia loppuaan. Sen vuoksi kokosin tähän postauseen kuluneen vuoden suosikki asuja. Niitä olisi ollut lisääkin, muunmuassa kesältä tämä ja tämä sekä tietenkin vanhojentanssipukuni. Tässä kuitenkin ne jotka nyt miellytti eniten silmää! Olen yleensä tehnyt koko vuoden mittaan tällaisia kollaaseja, mutta nyt en ole tainnut tehdä muuta kuin keväältä

Mikä on teidän suosikkinne? Itse pidän kakkosesta ja kolmosesta, niissä miellyttä loppukesä/alkusyksy vuodenaikana. Silloin on tapeeksi viileä, että voi pukeutua esim. nahkatakkiin ja pitkiin housuihin mutta ulkona on silti lämmin. 
  
Untitled

The year is soon coming to an end. Therefore I've gathered some of my favorite outfits for you. I've got more favorites than these ones, a few from the summer like this one and this one, as well as my prom dress. But here are those I felt like giving an extra mention to. I've usually made these kinds of posts after every season, but this year I've only made one in spring.


Which one is your favorite? My favorites are the 2nd and 3rd one, I love the season when summer is turning into fall. You can wear jackets and trousers, but the weather is still quite warm. 

Post a Comment

Latest Instagrams

© Emma Hirvonen. Design by Fearne.