täydelliset kehykset talveen

16/11/2016

Tehty yhteistyössä Instrumentariumin kanssa.
Instru

Olen vannoutunut silmä- ja aurinkolasien käyttäjä. Käytän silmälaseja tietenkin huonon näköni takia, mutta viihdyn niissä muutenkin todella hyvin. Olen ostanut useammatkin pokat Instrusta ja olen aina yhtä ilahtunut kun heillä on piste Bloggers' Inspiration Dayssa. Siellä voi aina kokeilla kymmeniä laseja, mennä oman mukavuusalueen ulkopuolelle ja leikitellä trendeillä.

Tänä vuonna Trendwalk osastolta löytyi laseja kolmesta muodin pääkaupungista: Lontoosta, Milanosta ja Pariisista. Suuntasin tietenkin suorinta tietä lempikaupunkini, Pariisin osastolle. Sieltä löytyi kuvissa näkyvät aivan ihanat Heritagen pokat, jotka todellakin huokuvat pariisitar-vibaa. Tämä malli silmälaseissa on oma suosikkini sillä ne sopivat kasvojeni muotoon todella hyvin.

Instru

Tykkään näistä kehyksistä koska ne ovat kiinnostavat mutta hillityt ja sopivat melkeinpä kaiken kanssa. En voi keksiä asua jonka kanssa nämä eivät sopisi! Kokeilin myös Instrun pisteellä muita enemmän huomiotaherättäviä kehyksiä. Niin sanotut statement lasit ovat minun tämän talven lempi kehystrendi, nämä Pradan lasit ovat hyvä esimerkki. Asusteilla leikittely tekee muutoin pelkistetystä lookista kiinnostavan. Voitte lukea enemmän tämän talven kehystrendeistä, täältä!

Instrun TrendWalk-sivusto on hyvä lähde kaikenlaiseen muotiin liittyvään. Sieltä voi löytää muunmuassa vinkkejä trendeihin, kuten tämä artikkeli suosimastani "aluspaitalookista". On kiinnostavaa seurata mitä trendejä he poimivat huomioitaviksi. Sivulta löytyy myös muiden bloggareiden, kuten Uinon, kanssa tehtyjä yhteistyö projekteja. TrendWalkiin pääsette tästä.

Toivottavasti tykkäsitte tästä postauksesta! Itselleni tuli taas valtava himo ostaa uudet silmälasit...

Photos by: Sanni Riihimäki

Post a Comment

Latest Instagrams

© Emma Hirvonen. Design by Fearne.