Healthy lunch tip

25/11/2016

healthinki

Tiedän maininneeni aikaisemmin Healthinkin hyvänä aamupalapaikkana. Tänään halusin vihjaista paikasta myös lounasaikaan! 

Kävimme maanantaina poikaystäväni kanssa lounaalla siellä, otettiin molemmat heidän lunch bowl. Se oli quionoa pohjalle tehty salaatti josta löytyi muunmuassa avocadoa, tomaattia, papuja ja kurkkua. Mukana oli myös hyviä mausteita. Minä oti lisukkeeksi chèvreä ja poikaystäväni otti paistetun kananmunan. Tykkäsimme lounaasta todella paljon ja se oli juuri sopivan täyttävä. Valikoimasta löytyi myös esim. Berry bowl, avocadoleipä (jonka otimme viimeksi, postaus täällä) ja laaja valikoima smoothieita.
Palvelu on ensiluokkaista ja henkilökunta aina ystävällinen! Suosittelen kovasti.


I've told you about Healthinki earlier as a good place to grab breakfast. Today I wanted to mention them for their lunch!

My boyfriend and I grabbed lunch there last Monday. We both took the lunch bowl. It was a quinoa salad with avocado, tomatoes, cucumber, beans, chickpeas etc. You can choose one extra topping, I had chèvre and my Jesper had a fried egg. We loved the bowls and they made the hunger go away. If you don't want the lunch bowl they have for example berry bowls, avocado bread (which I've made a post about) and a variety of smoothies. The staff has also been amazing every time! I highly recommend.

healthinki
healthinki
Tässä hauskinta oli itseasiassa se, että voitin nämä lounaat meille @helsinkirestaurantsin Instagram kisassa! Oli aika huippu tunne voittaa, sillä voitan harvoin mitään. Lounas maistui siis ekstra hyvältä tällä kertaa, haha.

healthinki

2 comments

  1. Niin hassua, että kaikilla ollu niin positiivisia kokemuksia healthinkista.. Mun käynti, palvelu ja ruoka osottautu flopiksi :( Ehkä pitää vielä kerran testata!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eikä tosi harmi, aika outoa :( Mulla tosiaan on ollut tosi hyvä palvelu joka kerta. Varmaan kun paikka on niin pieni niin pienetkin jutut vaikuttaa koko fiilikseen. Mut suosittelen kyllä että käyt kokeilemassa uudelleen! Avocado leipä on mun mielestä tosi hyvä :)

      Delete

Latest Instagrams

© Emma Hirvonen. Design by Fearne.