MAT and other stuff

18/10/2016

MAT catering

Tuntuu aina välillä että Iso Robalta ja sen läheisyydestä löytyy kaikki. Niin löytyy nimittäin tämäkin paikka nimeltä MAT catering. Olen monet kerrat kävellyt paikan ohi ja käynyt sisällä nuuhkimassa tunnelmaa, mutta juuri syötyäni tai muuten huonoon aikaan. Lauantaina kuitenkin päästiin kokeilemaan paikkaa Jesperin kanssa.  Viikonpäivänä lounaalla on tarjolla enemmän, mutta olimme täysin tyytyväisiä tähänkin valikoimaan.

Astuessa sisään MATiin vastaan tulee ensimmäisenä tunnelma. Siellä on todella kotoisa ja "lähikauppamainen" tunnelma. Vitriinistä paljastuu kotitekoisen näköistä ruokaa sekä aivan taivaallisia kukkien terälehtillä koristeltuja kodikkaan näköisiä jälkiruokia. Ei mitään överisafkaa vain ihanaa aidon fiiliksen omaavaa ruokaa. 

Sisutus ja astiat ovat mielestäni ihan super kivoja. Eripari astiat ja hauskat second hand kalusteet sointuvat ihanasti yhteen. Lopputulos on trendikkäästi kodikas. Ruotsiksikin palveleva henkilökunta on myös suuri plussa. Suosittelen lämpimästi, MAT on täydellinen paikka syksyiselle lounaalle!

MAT catering

Huomenaamulla hyppäämme Jesperin kanssa koneeseen kohti Kööpenhaminaa. Tätä on kuulkaas odotettu! Vietämme siellä koko loppuviikon, eli sunnuntaina ollaan takaisin mistä lähdimmekin. En malta odottaa söpöä AirBnb asuntoamme, kaupungin tutkimista pyörän selässä, mahtavaa ruokaa, shoppailua ja tietenkin yhteistä aikaa rakkaimman kanssa. 

Kuten monet jo varmaankin tietävät olemme aikamoinen bloggaaja/valokuvaaja pariskunta, eli köpiksestä on ihan varmasti tulossa rutkasti materiaalia. Suunnitteilla on asukuvia, muutama video ja  reissun jälkeinen vinkkipostaus omista kokemuksista, ja tietenkin ruostakin, muille Kööpenhaminaan matkustaville. Otetaan läppärit mukaan joten varmaan postailen jotain jo tämän viikon aikana, jey! Siis ei muuta kuin stay tuned ja kirjoittelen taas sitten Kööpenhaminassa.
  
Tomorrow we are leaving with Jesper to Copenhagen. We will be spending the rest of the week there. I can't wait for our cute AirBnb apartment, to explore the city by bike, the wonderful food, shopping and ofc spending time together with my love.

Since we are quite a blogger/photographer couple, we are going to shoot and film a lot from there. Outfit photos, a few videos probably a tips post after the trip and more! We are taking laptops with us so I will hopefully be posting there too. So stay tuned and I'll write again in Copenhagen.

MAT catering

Post a Comment

Latest Instagrams

© Emma Hirvonen. Design by Fearne.