edgy ballerina

04/10/2016

rock chic

Tyllit, paljetit ja sifongit ovat koko lapsuuden olleet minulle arkipäivää. Aloitin baletin kolmevuotiaana ja siitä asti harrastanut niin tanssia kuin voimistelua toissavuoteen saakka. Se ei kuitenkaan ole niin olennaista, sillä olisin varmaan juoksennellut tyllihameissa muutenkin. 

Hiljattain muotivaikuttajien päällä on näkynyt Carrie Bradshaw-tyylisesti stailattuja tyllihameita. Huomasin Zarankin napanneen trendistä kiinni myydessään varmaan yli viittä eri tyllihametta. Muotimaailma näyttää saaneen inspiraatiota baletista ihan kunnolla, Miu Miun super suosion saavuttaneet trendikengätkin ovat kuin suoraan rocki-mimmin balettikassista. Niistäkin Zara on muuten tehnyt omat versionsa.

Uuden hameen ostamisen sijaan, väänsin vanhasta mekosta söpön vaaleanpunaisen unelman. Stailasin sen rockahtavasti nahkatakilla ja Vanseilla. Nämä Vansin ovat muuten toinen juttu lapsuudestani. Samaiset kengät pienemmässä koossa oli ehdottomat lempparit ala-asteen lopussa. 
Mitäs te pidätte balettitrendistä ja tästä lookista? Ja oletteko tekin kenties niitä lapsia jotka juoksivat tyllit päällä kaikkialle, jos vain sai? Kertokaa kommenteissa, olisi super hauska kuulla. Ei mulla sitten muuta, ihanaa tiistaita teille kaikille! ♥︎

rock chic
rock chic
rock chic
rock chic

DIY skirt (similar here)
Gina Tricot top
Pieces bag
Esprit jacket
Vans shoes

pictures by Jesper Jungell

4 comments

Latest Instagrams

© Emma Hirvonen. Design by Fearne.