off the shoulder on a hot day

04/07/2016

pink espadrilles

Ihanaa maanantaita kaikki! Tänään ollaan pidetty jokavuotinen "Helsinki-päivä" äidin kanssa. Kierretään yleensä kaikki sisustusputiikit sun muut, sekä käydään lounaalla ja kahvilla. Käytiin muunmuassa Perobassa ja Zarrossa, syötiin Liuskat Skifferissä ja kahviteltiin Brooklyn Caféssa! Tosi kiva päivä kaiken kaikkiaan.
Suunnitelmissa on viettää alkuviikko ihan täällä kaupungissa, lukea vähän matikkaa kirjoituksia varten ja saada vähän siivoamista aikaiseksi. Torstaina lähden Jeppen mukaan Hankoon. Siellä vietetään Regatta viikonloppua. Sitten maanantaina meillä olisi lähtö Tukholmaan muutamaksi päiväksi. Eli kaikkea kivaa tulossa lähiaikoina!

Lovely Monday everyone! Today we have had our annual "Helsinki-day" with mom. We usually go to the small interior shops and for lunch and find a nice café. This time we browsed shops like Peroba and Zarro, we ate lunch at Skiffer and had coffee at Brooklyn café. We had a wonderful day!
I'm planning on spending the beginning of the week in the city, to study and tidy up a bit. Then on Thursday I'm joining my boyfriends to Hanko, where we spend the Regatta weekend. Then next Monday we're leaving for Stockholm for a few days. So a lot of nice things coming up!

pink espadrilles

Asu on sama minkä näitte lookbook-videossa. Ajattelin silti jakaa nämä kuvat teidän kanssa, niistä tuli sen verran kivoja! Mekko on Bershkasta, laukku Diane von Furstenberg, aurinkolasit Dior ja espadrillot Lifestylesta. Kuvauspaikka ei ole se tavanomaisin, mutta kuvien fiilis on mielestäni kiva.

The outfit is the same as in my lookbook. I thought that I would share them anyways, as they turned out pretty good. The dress is from Bershka, bag from Diane von Furstenberg, sunglasses Dior ja espadrilles from Lifestyle

pink espadrilles
IMG_5019-9
Diorin aurinkolaseille on muuten tullut hirveästi käyttöä. Alussahan vähän epäröin että mahtoikohan olla liian kalliit ollakseen mitä ovat, mutta nämä olivat todellakin hintansa väärtit. Lasit toimivat kaiken kanssa ja ovat vielä mukavat päällä, ja mitä tärkeintä, suojaavat silmiä auringolta.

Aurinkolaseista puheen ollen, kerronpa teille vähän Instrumentariumin uudesta TrendWalk-sivustosta. TrendWalk on tyylisivusto, joka käsittelee uusia muotivirtauksia ja luo inspiroivia juttuja niistä ja muusta aiheeseen liittyen. Sieltä löytyy muunmuassa juttu joka käsittelee off-the-shoulder trendiä, eli juuri sitä mitä multa tästä postauksesta löytyy päältä! Sivun yhteisenä teemana on aurinkolasit, ja miten ne myös ovat suuri osa kesän trendejä. Käykää ihmeessä checkaamassa ja keräämässä vähän inspistä! http://trendwalk.fi

Post a Comment

Latest Instagrams

© Emma Hirvonen. Design by Fearne.