striped bikini

21/06/2016

striped bikini

Halusin tehdä tänään postauksen mun uusista bikineistä. Olin suunnitellut hienoa asetelmaa kukkien etc. kanssa. Sitten pörröinen assistenttini päätti autaa, ja ei antanut minun ollenkaan toteuttaa suunnitelmaani. Joten päätin sitten että kuvista tulee ehkä hauksemmatkin näin tilannekuvina. Niilo tähän sitten suostuikin, ja kukkien syömisen sijaan asettautui nukkumaan biksujen päälle. Meillä toimii tämä tiimityöskentely.

Today I had planned to do a post about my new bikini. I was thinking of building a planned setup with flowers etc. As I was making it, my furry assistant decided to help. He didn't like my plan and went on a mission to eat my flowers. Then I decided to ditch the setup and take some snapshots instead. He agreed, and fell asleep on my bikini. Great teamwork.

striped bikini

Sitten tämän postauksen oikeaan aiheeseen (vaikka voisinkin kirjoittaa Niilon kommelluksista päivät pitkät). Ostin tämän kesän esimmäiset bikinit noin viikko sitten, h&m:stä. Ei mitkään sen kummemmat, mutta nämä on mulle ihan perfect match.
Yläosa on ihan super. Itse en tykkää push-up liiveistä, mun rintaliivitkin on ihan vain kangasta. Näiden leikkaus on todella imarteleva ja mukava. Navy/valkoiset raidat ovat myös ihan mun makuun. Alaosakin on hyvän mallinen, eli ei liian pieni eikä myöskään vaippa.
Eli jos on uudet bikinit hakusessa niin käykää kurkkaamassa h&m:stä! Ainoa miinus on että h&m:llä bikini yläosat menee vaatekoon mukaan. Eli jos on isompi rintavarustus voi olla hankaluuksia koon kanssa. Ympärysmitta kun on isoissa koossa sitten sen mukainen.

So, to the main point of this post (even thought I could talk about Niilo forever). I bought my first bikini this summer, last week from h&m. They are not super special, but they are a perfect match for me.
The top is amazing. Personally I don't like pushup bras or bikinis, so this is perfect. The cut of the top is still super flattering, and comfortable too. Navy/white stripes can never go wrong either. The bottoms are also really nice. They are not to small or too big. 
So if you are looking for a new bikini, head over to h&m! The only downside is that their bikini sizes are the same as for clothing. So if you have a bigger bust, the top that fits you boobs might not fit your body otherwise.

striped bikini striped bikini striped bikini

Post a Comment

Latest Instagrams

© Emma Hirvonen. Design by Fearne.