Q&A

01/06/2016

me

Q&A Ajattelin pitkästä aikaa laittaa teille kysymys postausta, eli Q&Ata, kehiin! Tähän postaukseen saatte laittaa kysymyksiä ihan vapaasti, vaikka blogista, minusta, muodista, meikeistä, ihan kaikesta! Tottakai hyvän maun rajoissa, mutta senhän te jo tiedätte.

GIVEAWAY Olen miettinyt järjestäväni kesän aikana GIVEAWAYn. Olen kauan halunnut jotenkin kiittää teitä siitä, että joka päivä katsoessani sivukäyntejä täällä blogissa, niin tulee hyvä mieli. Olen todella kiitollinen kaikista lukijoistani (teitä on paljon enemmän, kuin mitä "virallisesti" seuraavien määrä antaa ymmärtää). Joten jos on kiinnostusta giveawayn toteutumisesta, niin kertokaa vaikka kysymysten yhteydessä. Olisi tosi hyvä jos tekisitte niin, silloin tiedän nimittäin jos kiinnostusta löytyy! Palkinto olisi luultavasti meikkejä tms.

Eli pähkinänkuoressa. Jos löytyy, niin laittakaa mulle kysymyksiä tähän postaukseen. Kertokaa myös, jos haluaisitte giveawayn. :-)

lately

Q&A I thought that it was quite a long time ago I had a Q&A post, so here is one! So comment any questions you have for me on this post, it can be really anything, for example concerning my blog, me, fashion, makeup etc. Of course within good taste, but you already now that.

GIVEAWAY I'm planning on hosting a GIVEAWAY this summer. Unfortunately it will only be for my Finnish followers. But if you are from Finland, comment on this post if you would be interested in one!

So in a nutshell. Ask me any questions on this post, and let me know if you'd like a giveaway!

11 comments

 1. Kauan ootte ollu yhessä sun poikaystävän kanssa? Ja joo giveaway olis tosi kiva!!

  ReplyDelete
 2. Mitä kameraa sä käytät?:) ja joo ehdottomasti giveaway

  ReplyDelete
 3. Mitä olet ajatellut opiskella lukion jälkeen?

  ReplyDelete
 4. Joo giveaway låter bra! :)

  Undrar hur gymnasiet går och vad dina framtids planer är?
  Älskar din blogg, ha de bra

  ReplyDelete
 5. Moikka!
  Mun kysymys on että mitkä on sun kolme lempi ruokapaikkaa Helsingissä. Näytät käyvän aika useissa, joten ajattelin että olisi kiva kuulla sun suosikit :) ja giveaway kuulostaa hyvältä!

  ReplyDelete
 6. Vad är dina sommarplaner? och giveaway låter bra :-)

  ReplyDelete
 7. Mirä kirjoitat yo kirjoituksissa? :) Sun blogi on tosi kiva, lueskelen sitä monta kertaa viikossa:)

  ReplyDelete
 8. Mikä on sun mielestä must have jutut sun vaatekaapissa? Entäs mitkä on sun favourite jutut tehä nyt kesäl? Ja onko sulla kesätöitä? :)

  ReplyDelete
 9. Mitä kesäsuunnitelmia sulla on?
  Mikä inspiroi sua pukeutumiseen?
  Mitä haluat saavuttaa seuraavan 5 vuoden aikana? :-)

  ReplyDelete

Latest Instagrams

© Emma Hirvonen. Design by Fearne.