wearing Dior this summer

11/06/2016

Dior

Tämä viikko alkoi aika mukavissa merkeissä, nimittäin hieronnalla Helsinki Day Spassa. Koko loppu päivä meni sitten vähän sellaisessa kepeässä post-hieronta tilassa. Hieronnan jälkeen jäin pyörimään kaupungille ja käytiin sushilla ja kaupoilla parin kaverin kanssa. 
Mukaan tarttui vähän suurempi ostos, nimittäin kuvissa näkyvät, mun kauan kuolaamat, Diorin aurinkolasit. Pyörittelin näitä Instrussa aika kauankin miettiessä lasien kohtaloa ja käytiin muualla välissä. Lopulta repäisin, tein ostopäätöksen ja maksoin aika kirpaisevan hinnan aurinkolaseista. Syynä saattanee ollut hieronnan jälkeinen mielentila, se että pari oli viimeinen laatuaan, tai ystävien perustelut satsata, se jäänee mysteeriksi. Olen kuitenkin todella tyytyväinen uusiin pokiini. Vaikka hintavat olivatkin, niin malli ja väri ovat ikuisia ja laatu ihan huippu. Mulle merkki tuotteiden ostamisessa idea ja hienous on niiden laatu, design, että ne ovat loppuun mietityt jokaista yksityiskohtaa myöten sekä niiden ikuisuus. Ikuisuus siis, jos näitä ei unohda tyypillisesti minnekkään terdelle, ajatuskin pelottaa, haha.

Dior Dior Dior

Tänään olen ollut koko päivän töissä. Meillä on ollut Mattolaiturilla Moët Chandon day party, kansainvälisen Moët päivän kunniaksi. Oli upea päivä ja hommaa riitti. Töitten jälkeen käväsin Mangon alessa, joka alkoi torstaina. Sieltä mukaan tarttui yhdet täydelliset avokkaat kesän juhliin! Mangon ale on mun mielestä yksi parhaimmista, varsinkin kauden alussa. Siellä on aina suurin piirtein koko liike alennuksessa, joten kannattaa ehdottomasti käydä checkaamassa.

No proper english translation today, I'm sorry! But here are my new sunglasses from Dior that I absolutely adore. The quality, class, style and design is just to die for.

Dior

Post a Comment

Latest Instagrams

© Emma Hirvonen. Design by Fearne.