3 x easy and healthy quinoa

08/06/2016

quinoa

Olen viimeaikoina tehnyt useaan otteeseen lounaaksi kvinoaa. Useimmiten näitä kevyiksi lounaaksi sopivia, salaatti tyyppisiä   annoksia.  Kaikki ovat vege versioita, mutta hyvin voisi lisätä esim. kanaa tai katkarapuja. Kvinoa on terveellisempää kuin esimerkiksi couscous, ja se sisältää myös proteiinia. Tämmöiset pöperöt on myös tosi helpot ja nopeat tehdä. Samalla voi myös tehdä ison satsin, josta riittää vaikka koko viikoksi, tai isommalle porukalle!

Here are some of my favorite quinoa recipes I've made recently. They are perfect for a light lunch, and easy to make a big amount for friends, or to last the whole week. These salads are also very easy and fast to make, and what's better than that!


eggplant&spinach

quinoa

Tähän satsiin käytin ihan kunnon reseptiä, joka löytyy täältä. Pähkinänkuoressa siihen tuli munakoisoa, pinaattia ja fetaa. Munakoison paahdoin uunissa, niin siitä tuli tosi maukas. Tämän tekemiseen meni näistä kaikista eniten aikaa. Se johtui munakoisosta, mutta oli todellakin ajan arvoinen!

Roasted eggplant, spinach, quinoa, feta. Recipe here.


mushrooms&thyme

Untitled

Tämän herkkusieni kvinoan söin eilen. Oli muuten ihan naurettavan helppo. Paistoin vain herkkusienet kypsiksi pannulla, lisäsin paljon valkosipulia ja kuivattua timjamia, and voilà! Maku oli pehmeä, timjami toi vähän välimeren makua sekoitukseen. Ehdottomasti helpoin näistä kolmesta.

Quinoa with mushrooms cooked in a pan with olive oil garlic and thyme. 


grilled veggies

quinoa

Kesäinen kvinoa salaatti grillivihanneksilla! Paistoin tosin paprikat, tomaatit, kesäkurpitsat ja sipulin pannussa, mutta grillissä olisi tullut vielä paremmaksi. Lopulta laitoin vielä O'Learysin BBQ kastiketta päälle, oi että oli hyvää. 

Quinoa with grilled zuccini, peppers, tomato and onion. Lastly topped of with O'Learys BBQ sauce.


Toivottavasti tykkäsitte tästä pienestä ruokapostauksesta! En ole mikään Master Chef, mutta ajattelin että nämä olisi kiva jakaa teidän kanssa. Enemmän sitten mun höpöttelyä ja kuulumisia ensi postauksessa :)

Post a Comment

Latest Instagrams

© Emma Hirvonen. Design by Fearne.