shades for the warmer months

18/05/2016

Tehty yhteistyössä Instrumentariumin ja Indiedaysin kanssa.


instru

Piipahdin Bloggers' Inspiration day -tapahtumassa Instrumentariumin pisteellä. Siellä oli todella kiva fiilis ja mukava sekä osaava henkilökunta. Sain tutustua Instrun uuteen Fuzion Step into the world -mallistoon sekä Solarikseen. Klikatkaa ihmeessä kaikkia postauksessa olevia linkkejä (harmaa teksti), jos haluatte enemmän infoa! Tässä omia fiiliksiäni mallistoista ja aurinkolasitrendeistä.
   Fuzion Step into the world -mallisto teki minuun suuren vaikutuksen. Mallisto on värikäs ja erilainen. Yllä olevassa kuvassa mulla on päällä mun lempi pokat sieltä. Pidän todella paljon niiden pyöreästä muodosta, lempi seikkani koko mallistossa on värit. Täydelliset räiskyvät lasit kesälle. Näillä saa mun mielestä myös paljon persoonallisuutta esille, nämä päällä vaikuttaa heti kiinnostavalta tyypiltä.
   Käyttäisin laseja neutraalien asujen kanssa kuten kuvassa. Näyttäisi myös todella kivalta jos poimisi jonkun värin, esim punaisen, laseista ja kehittäisi siitä asukokonaisuuden! Hauska juttu mallistosta on myös se, että se on saanut inspiraationsa erilaisista rappusista maailmalla, kuten kuvan taustalla näkyy.

instru

Instrun pisteellä oli myös esillä Solaris konseptin aurinkolasivalikoima. Valikoimasta löytyi kaikkia mahdollisia trendilaseja. Mua viehätti tosi paljon nämä Hilfigerin pyöreähköt pokat. 
   Kun valitsen aurinkolaseja, mulle tärkeintä on niiden muoto ja koko. Olen huomannut että vähän pyöreämmät lasit sopivat mun päähän paremmin kuin neliskulmaiset. Pidän suurista aurinkolaseista, mutta liian isot eivät näytä hyviltä (vaikka niitäkin multa löytyy), näissä on juuri sopiva koko.
   Tänä keväänä aurinkolasitrendejä löytyy joka makuun. Perinteisitä pilooteista pyöreisiin John Lennon-tyyppisiin ja eleganteista kissalaseista vahvoihin pokiin joissa yhdistyy naisellisuus ja teknillisyys. Mitä muhun tulee, niin pilooteilla on aina erityinen paikka sydämmessäni, lisäksi tykkään tänä kesänä erityisesti pyöreistä laseista. Harkinnassa on hankkia Ray Banin Round Metalit, jotka nekin löytyvät Solariksen valikoimasta.


Mulla on myös ilo jakaa teidän kanssa etukoodi Instrumentariumiin! Koodi on FUZION. Sen mainitsemalla oston yhteydessä saa -25% alennuksen kaikista silmälaseista ja aurinkolaseista. Ehkä nyt olisi oikea aika ostaa ne täydelliset uudet trendipokat kesälle ;-)


Valokuvaajat: Julian Schröpel (https://500px.com/simbayupictures) ja Sanni Riihimäki (http://www.sannimaria.com/). 

2 comments

  1. Vitsi kun näytät hyvältä noissa laseissa pakko sanoa! Ihan siis silmälaiseissa, vaikka eipä arskatkaan näytä pahalta. Jotenkin noiden silmälasien muoto sopii sun kasvoille tosi hyvin ja on kiva yksityiskohta sun asuun.

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Emma Hirvonen. Design by Fearne.