London style

30/05/2016

londonish
londonish

Energistä maanantaita kaikki! Ja eihän se haittaa vaikka ei niin energinen olisikaan. Koulussa on nyt meneillä loppuspurtti, keskiviikkoon asti kaksi koetta per päivä. Sen jälkeen on vain kevätjuhlat, perjantaina alkaa siis kesäloma. Ihan uskomatonta miten aika on rientänyt. En ole vielä oikein tajunnut, että alkaa olla kesä, ja vielä loma. Eilen illalla suunnittelin vähän kesää (Niilon kanssa kuten snapissa, @emmahirvonen, näkyi), ja olen kyllä todella innoissani. Mulla on joitakin juttuja tänne blogiinkin suunnitelmissa, joten pysykää messissä!

Hello everyone, hope you're having an energetic Monday! Right now we have the last tests on school. They will continue till Wednesday, and on Friday our vacay begins. It's crazy how fast time goes by. I haven't yet wrapped my head around the idea of summer, and vacation on top of that, but I guess the feeling will come eventually. Yesterday I planed my summer a bit (with Niilo, as seen on my snapchat, @emmahirvonen,) and I'm really exited. I have some things planned for the blog too, so stay tuned!

londonish
londonish londonish

Tässä asu lauantailta, kun meillä oli datenight poikaystävän kanssa. Käytiin Kill My Darlings-taidenäyttelyssä ja syömässä South Parkissa. Siellä ruoka oli ihan sairaan hyvää ja paikka sekä sijainti upea! Päivä oli kaikenkaikkiaan todella onnistunut, ihana viettää laatuaikaa. Lauantai oli poikkeuksellisen pilvinen, joten päälle päätyi pitkän housut ja ihanan pörröinen neule. Paikka jossa me otettiin kuvat, muistuttaa mun mielestä vähän Lontoota. Tuollaiset aitaukset ja valkoiset talot, ovat mielestäni yksiä kauniimpia osia Lontoota.

Here is my outfit from this Saturday, when we had a date night with my boyfriend. We went to an art exhibition called Kill My Darlings, and after that for dinner at South Park. The food was divine and the place and location were great! The day was overall really lovely, it's so nice, and important, to spend quality time. Saturday was exceptionally cloudy, so I wore trousers and a lovely fuzzy sweater. The place where we took the photos, reminds me a bit of London. Roads with those kinds of fences and white houses, are one of the prettiest things in London, in my mind.

londonish londonish
londonish
sweater - gt
trousers - h&m
bag - ralph lauren
bracelet - marc jacobs

pictures: Jesper Jungell

Post a Comment

Latest Instagrams

© Emma Hirvonen. Design by Fearne.