#BID16

24/04/2016

SAM_8358

Lauantaina oli siis Indiedaysin Bloggers' Inspiration Day. Aika vierähti siellä eri bloggaajiin ja tuotteisiin tutustuen. Tapahtuma oli ihana ja kivasti järjestetty, kuten ennenkin. Tulevassa postauksessa kuvia asusta joka mulla oli päällä lauantaina! Samaisena päivänä oli poikaystävän siskon syntymäpäivä juhlat. Nekin meni tosi mukavissa merkeissä. Nyt voi kyllä sanoa että olen ottanut kaiken irti viikonlopusta.

Yesterday I went to the Bloggers' Inspiration Day event that Indiedays hosted. There I met new people and got to know new products etc. It was a lovely event that was well made, as always. Pictures of the outfit I wore there in an upcoming post! Later that they my boyfriend's sister had her birthday party. It was really nice too, I had a wonderful time. Now I can easily say that I made the most out of the weekend for sure.

SAM_8379 SAM_8365 SAM_8355

2 comments

  1. Heips! Pienen vinkin, jos saan antaa :) Lisää kuvia ehdottomasti postauksiin, kirjotat aina tosi vähän kerrallaan niin kuvat voisi sitten puhua tekstin puolesta, postauksista tulee aina niin älyttömän tylsiä ilman kuvia.. Ja sit voisit vähän kirjottaa että mitä ohjelmaa sielä oli, tarjoiluista ja muuten vaan menosta kuvia ja tekstiä! Sillä saisit enemmän kiinnostuneita lukijoita kans. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moikka! Joo, palautetta saa aina antaa. Mä itse tykkään vähän ehkä lyhkäsemmistä postauksista. Olen monelta muulta kuullut että pitkiä tekstejä ei sitten jaksa lukea. Mutta voin kyllä koittaa kirjoittaa vähän laajemmin, jos se teitä kiinnostaa! Vähän riippuu päivästä myös, joskus lyö ihan tyhjää kun taas välillä tekee mieli kirjoittaa vaikka kuinka. Kiitos vinkistä :-)

      Delete

Latest Instagrams

© Emma Hirvonen. Design by Fearne.