19.2.16

23/02/2016

Untitled

Tadaa! En voi kyllä muuta sanoa kun että olen ihan sairaan tyytyväinen koko vanhojen lookiini. Mekko tuntui niin omalta itseltäni. Parhaat kehut on mun mielestä, kun joku sanoo että vaatekappale jota rakastaa on "niin sä". Sellaisia sainkin, ja olin niistä todella onnellinen. Kampauksesta ja meikistäkin tuli ihan huiput. Hiukset laitoin kampaajalla ja meikin tein itse. Simppelit ja kauniit.
Nauroin muuten vähän, kun ajattelin miten 5 vuotias Emma olisi reagoinut, jos olisi tiennyt että en tulisi tanssimaan vanhoja vaalenapunaisessa kuohkeassa prisessamekossa. Ei kovin hyvin, haha. Niin ne ajat muuttuu! Olisi sellainenkin ollut upea, mutta rakastan olla erilainen. Tämä puku on todellakin "niin minä".

Voilà! Here is the look that I wore for prom last Friday. I'm so incredibly happy with how it turned out. The best compliments, at least I think, are when someone says a piece of clothing is "so you". I got a bunch of those on this dress, and they made me so happy. I'm also very pleased with how the hair and makeup turned out. For the braided "boho" bun, I went to the hairdressers, and I did the makeup myself. Simple and beautiful.
I started laughing when I thought about how 5 year old me would've reacted if someone had told her I wouldn't wear a pink princess dress to prom. Not so well I will say, haha. Things change! One of those would've been lovely too, but I love to be different. This dress is definitely "so me".

Untitled Untitled

2 comments

  1. Tycker din klänning är såå otroligt vacker! Passar dig perfekt. :)

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Emma Hirvonen. Design by Fearne.