gingerbread

03/12/2015

Untitled Untitled

Joulufiilistely sen kuin jatkuu. Yllä pari kuvaa sunnuntaisesta piparileivonnasta. Yllä mulla on mun uusi lemppari neule. Todella pehmeä punainen polo, josta viimeistään tulee joulutunnelma!
Uusi jakso on alkanut koulussa hyvin. Muutenkin on kaikin puolin hyvä fiilis. Odotan innolla kaikkea tulevaa, ja nykyhetkikin tuntuu kivalta.
Yksi uutinen jonka takia odotan vielä suuremmalla innolla joulua on että......me hankitaan koiranpentu! Ajatelkaa, olen aina halunnut koiran ja nyt vihdoinkin se tapahtuu. Yhtä tiettyä pentua ei ole vielä valittu, mutta rotu on suunnilleen päätetty ja joululomalla olisi suunnitelmissa ottaa sellainen. Olen niin iloinen. Ja sitten kun se tulee niin lupaan että kuvia teille tulee varmaan liikaakin, haha!

And the christmas excitement continues! Here are some pictures of me baking gingerbread this past Sunday. I'm super excited for christmas as you may have noticed. I'm also happy in general, and positive about the future. I'm especially excited for the future because....I'm getting a puppy! I'm so happy, I've always wanted a dog and now it's finally happening. We're planning on getting one after christmas. And of course I will drown you with pictures of the puppy when it arrives!

2 comments

 1. Minun oli aivan pakko tulla kommentoimaan. Jos ette aijo kouluttaa siitä mitään hyper-hyvänkäytöksistä koiraa (mikä on ok, meidänkään koira ei ole lähellekkään tottelevainen) vaan ihan perus kotikoiran, syövyttäkää tänne-käsky sen aivoihin niin että se tulee joka kerta kun pyydetään. ilman mitää Se että se tulee ilman herkkuja (toki herkuilla voi aloittaa) on myös aika kätevää silloin kun koira karkaa jossain ja sinulla ei ole herkkuja. Ja aloittakaa se nuoresta saakka! Itse tein virheen että tänne-käsky jäi ihan hakoselle, joten koira ei tule niin usein luokse mitä haluaisin.
  Anteeksi jos tämä kuullosti saarnalta, mutta se tunne kun koira pääsee vahingossa vapaaksi tai karkaa ja ei suo edes ajatusta sinun pyynnöllesi ja juoksee pitkin autotietä on kamala hetki.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei haittaa yhtään, otan mielelläni vastaan neuvoja! Ja joo toi on todella hyvä neuvo, koitan ehdottomasti toteuttaa.

   Delete

Latest Instagrams

© Emma Hirvonen. Design by Fearne.