alexa chung

09/12/2015

                            alexaaKatsoin eilen Alexa Chungin "the future of fashion by alexa chung" sarjan brittiläisen Voguen Youtube-kanavalta. Olen kuullut siitä hehkutusta muutaman kerra ja päätin mennä katsomaan sillä rakastan Alexa Chungia ja tottakai muotia. 
Ja nyt tulen teille siitä kertomaan sillä sehän oli ihan sairaaan hyvä. Ensiksi videoiden tyyli oli mahtava ja kuvat ja valoitus olivat kauniita ja sopivat tosi hyvin. Aihe oli mulle ainakin ihan älyttömän kiinnostava ja oleellinen. Ja Alexan tyyli puhua, huumori, kuuntelukyky ja vaatteet olivat nekin ihan mahtavia. Kertakaikkiaan todella inspiroiva paketti.
Halusin siis tulla jakamaan sen tänne, uskon että pidätte siitä, ainakin jos olette muodista kiinnostuneita!
Ja vielä muuten yksi juttu. Ette voi edes kuvitella miten paljon haluan pätkästä alexa hiukset nyt, haha! Olen aina rakastanut hänen hiuksia ja välillä tällaiset asiat muistuttaa miten paljon haluaisin hänen hiukset. Ehkä vanhojen jälkeen...

2 comments

 1. Saman tyyppiset hiukset kyllä sopisivat sinulle. En kuitenkaan tiedä että pysyisivätkö ne noin suorina, koska muistan että kerroit että sinulla on luonnonkiharat hiukset, niin kuin itselläni myös. Viitisen vuotta sitten katkaisin omista hiuksistani noin 30 cm pois koska halusin suorat ja lyhyet. Pitkinä ne nimittäin olivat aika suorat suurimmaksi osaksi, kostealla huomasi luonnonkiharaisuuden parhaiten, hiukset kihartuivat/menivät oudoiksi kiekuroiksi, niin kuin vieläkin tapahtuu. Kampaajakäynnin jälkeen hiukset olivat suhteellisen suorat, mutta sitten yhtäkkiä ne alkoivat kihartua aivan suunnattomasti ja ne eivät menneet suoraksi ollenkaan. Kiharat siis eivät olleet mitkään kivat vaikka olivatkin isot, koska ne eivät asettuneet ollenkaan. Kiharaisuutta kesti pari vuotta vaikka tukka kasvoi piktäksi ja nyt vasta huomaan että ne ovat suurimmaksi osaksi poissa. Noh, nyt kuitenkin tiedän että en katkaise hiuksia uudestaan niin lyhyeksi. Toivottavastii tämä ei häiritse, halusin vain tulla kertomaan omat kokemukseni.
  P.S.Sinulta huokuu tsi kiva viba jotenkin, vaikka en ole tavannut sinua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo! mulla oli itseasiassa lapsena melko suorat hiukset, kunnes pätkäisin ne ala-asteen lopussa. Silloin alkoi mullakin kunnolla kihartumaan! Sen koomin ei ole suoraa näkynyt, haha. Mutta siis joo sitä vähän mietinkin että mun hiukset ovat niin oikukkaat kiharoittensa kanssa, että lyhyillä hiuksilla voisi olla melko hankalaa. Tiedän että ne ei näyttäisi normaalisti Alexan hiuksilta, pitäisi joka päivä laitella. Pitää vaan miettiä että jaksaisinko sellaista. Toisaalta pidän hirveästi mun kiharoista, joten ennen päätöstä pitää kunnolla miettiä!
   Ja voi kiitos, tosi kiva kuulla!

   Delete

Latest Instagrams

© Emma Hirvonen. Design by Fearne.