three from Sunday

23/11/2015

Untitled Untitled Untitled

chai latte, Helsinki christmas lights and loved one's

Oltiin eilen sandran ja idan kanssa Helsingissä. Aleksanterinkadun jouluavajaiset osuivat myös sopivasti kohdalle. Oli kiva istua kahvilla, oli ihan pakko ottaa chai-latte pikkujoulujen kunniaksi. Samalla sujui tuoreimpien kuulumisten ja draamojen päivittäminen, haha.
Nyt on koeviikko meneillään, edessä vielä äikkä, ranska, yhteiskuntaoppi ja geografia. Eli liian vähän tekemistä ei ainakaan ole. Taidan pistää myöhemmin tällä viikolla joululahjaidea postausta kehiin! Mä olen niiin jouluihminen, ihana että vihdoinkin saa oikeasti fiilistellä joulua.

I had such a lovely day yesterday. We met in Helsinki with my friends to grab some coffee and catch up. The christmas light were also lit so it looked beautiful. It's so lovely to have christmas around again. I'm such a christmassy person. This week I'm actually going to make a gift guide! A lot of christmas in this post, haha. But I'm exited!

2 comments

  1. Mikä malli sun by malene birger laukku on? Grineeh vai Granolas? Niin täydellinen laukku on että on pakko hankkia itsekin! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulla on Grinolas! Alussa se tuntui aika isolta, mutta nyt just sopivalta. Joo ehdottomasti kannattaa :) itseänikin houkuttaa toisten värien hankkiminen samasta laukusta, haha.

      Delete

Latest Instagrams

© Emma Hirvonen. Design by Fearne.