gift guide

26/11/2015

Tänään olen koonnut yhteen christmas gift guide postauksen! Jaoin lahjaideat kolmeen kategoriaan, fashion, home ja makeup. Nämä ideat ovat siltä pohjalta mitä itse haluaisin lahjaksi (tai jota minulla jo on, ja suosittelen lahjaksi). Toivottavasti tykkäätte! 
Ja hei kertokaa kommenteissa jos haluatte tällaisen postauksen "for him" version.
Psst.. linkit kaikkiin tuoteisiin löytyy mun Polyvoresta täältä.


christmas gift ideas -15

fashion

Vaatteitahan voi osta vaikka minkälaisia, mutta jos ei ole ihan varma mitä ostaisi niin pehmeä villapaita on sellainen josta varmaan kaikki ilahtuu. Toinen asia joka varmasti on kaikkien mieleen, on iso kaulahuivi. Designilaukut ja lompakot ovat tietty toivottuja lahjoja, mutta jos budgetti ei salli sellaista niin pienet design jutut ilahduttavat aina. Esimerkkinä puhelinkuori tai avaimenperä (vinkvink sukulaisille, toi avaimenperä olisi tosi kiva, hih). En voinut olla mainitsematta nahkahanskoja, ne ovat talven pelastajat. Ja ne ovat asia mitä ehkä ei itselleen osta, mutta ilahtuu todella jos saa sellaiset.  Sitten klassikkolahjat, eli korut ja alusvaatteet. Ne on aina tervetulleita. Eikä noin kauniista alusvaatteista enää tarvitse maksaa maltaita jos ei halua, Bikbok, RiverIsland ja Monki tekevät niitä edullisesti.


christmas gift ideas -15 home edition


home

Ei tarvitse olla mikään sisutusintoilija (mutta tietenkin voi olla) ilahtuakseen lahjoista tästä kategoriasta. Kynttilät sopivat joka kotiin ja luovat kivaa tunnelmaa. Tuoksukynttilöitä saa edullisesti esim. H&M homesta ja jos haluaa oikein panostaa niin Diptyquelta ja Jo Malonelta löytyy aivan mahtavia kynttilöitä. Persoonallinen ja edullinen lahja on kehystää joku kaunis kuva tai printti. Niitä voi ostaa esim. etsystä ja ikeasta, tai piirtää vaikka itse. Varmaan jokaista ilahduttava lahja on lakanat, kuvissa näkyvät ovat pellavalakanat H&M homesta, ne ovat omalla listallanikin. Tämän tekstin sanoma on siis että mene H&M homeen! Sieltä saa kauniita ja edullisia lahjoja.

christmas gift ideas -15 beauty edition


beauty

Mitä tahansa meikkejähän voi ostaa joululahjaksi. Mutta tähän kollaasiin keräsin joitakin must-haveja mitä kaikilta pitää löytyä, meikkejä joilla todellakin on hintalaatusuhde kohdallaan, sekä juuri lahjaksi sopivia. 
Must-have on neutraali/matta luomiväripaletti, Naked basicsit ovat todella hyviä sellaisia. Contour kit on tuote josta varmasti ilahtuu, Makeup Revolutionin palettia on verrattu Anastasian vastaavaan. Eli siinä on todellakin hinta laatusuhde kohdallaan. Toinen edullinen meikkimerkki josta olen kuullut paljon hyvää on H&M beauty, erityisesti heidän luomivärit. The Balmin the manizer sisters on todella hyvä juuri lahjaksi. Siinä saa kolme kulttistatus highlighteria, vähän päälle yhden täysikokoisen hinnalla. Viimeiseksi halusin vielä mainita beautyblenderin, se on jokaisen meikkaajan paras ystävä. Ja vaikka lahjan saajalla jo olisikin se, niin se ilahduttaa silti sillä nehän ei kestä ikuisuutta.

1 comment

Latest Instagrams

© Emma Hirvonen. Design by Fearne.