planner royalty

14/10/2015

planner

Olen yrittänyt jo jonkin aikaa löytää uuden kalenterin. Ja en minkä tahansa kalenterin vaan kauniin sellaisen. Olen jo päässäni niin organisoitunut että en oikeastaan tarvitse kirjoittaa ylös asioita. Eli haluan kalenterini olevan kaunis ja enemmän kuin vain päivämääriä. Tämä on ensinnäkin todella kauniisti tehty, fontti ja layout ovat kauniita ja sivujen lomasta löytyy pieniä sitaatteja päivän piristämiseksi. Rakastan sen vanhasta ja maalaisromattisesta tunnelmasta. Se löytyi Papershopista Helsingistä!

// I've been on the hunt for a new planner for quite a while. I'm already super organized in my head so I really don't need one for that. But I was searching for a planner that is beautiful and enjoyable to write in. I think this particular planner is so beautiful, I love the print, the layout, the font , the little quotes in between the pages, I love it all! I found it in Papershop in Helsinki.

planner planner planner planner

Eikö se olekkin ihana?
Isn't it so lovely?

PS. On vielä aikaa äänestää Indiedays Blog Awardseissa, jos ette vielä ole käyneet antamassa ääntänne mun blogille tai jonkun toiselle, pääsette sinne tätä linkkiä klikkaamalla! Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan muuten palkintoja.

Post a Comment

Latest Instagrams

© Emma Hirvonen. Design by Fearne.