everyday makeup

24/10/2015

Untitled

Ajattelin että olisi hauska idea päästää teidät kurkistamaan mun meikkipussin sisältöön. Eli tässä postauksessa esiintyy tuotteet joita käytän useimmiten meikatessani arkeen. Toivottavasti tykkäätte! 

makeup makeup Aloitan aina primerilla, näin meikin ja ihon välille syntyy kerros ja meikki ei tuki ihohuokosia. Sen jäljeen meikkivoide. En käytä meikkivoidetta joka päivä, vain jos tuntuu että oikeasti tarvitsen sitä. Jos käytän niin useimmiten vain poskilla ja nenällä peittämään punoitusta tai suuria ihohuokosia. Meikkivoiteen levitän Real Techniquesin Stippling Brushilla. Macin pro longwear concealeria käytän silmien alla, levitän sen H&Män sudilla. Tämä on muuten tosi hyvä suti ja hinta taisi olla alle 5€, I like! 

Base
Primer: Lumene moisturizing and illuminating primer
Foundation: Maybelline Fit Me
Concealer: Mac pro-longwear
Brushes: Real Techniques Stippling Brush (for foundation) , H&M Foundation brush (for concealer)
makeup Sitten kulmat, varjostus ja korostus. Kulmat laitan Dermosilin kulma puuterilla ja Essencen brow geelissä, viimeistelen kulmat vielä toisella kulma geelillä että ne varmasti pysyy. Varjostus tapahtuu Too Facedin cocoa contour paletilla. Käytän myös paletin väriä light cocoa viimeistelemään concealerin silmien alla. Se antaa kivasti kirkkautta. Korostamiseen käytän The Balmin Mary-Loumanizeria. Poskipuna mulla vaihtuu melkein päivittäin.

Brows, contour and highlight.
Brows: Dermosil brow powder, Makeup Revolution brush, Essence Brow Gel
Contour: Too Faced Cocoa Contour
Highlight: Mary-Loumanizer
makeup Mitä ripsiin tulee, olen viimeaikoina tykästynyt tähän Diorin Exstase mascaraan. Mulla on tuo pieni matkakoko. Tämä antaa kivasti tuuheutta mutta myös reilusti pituutta. Kuten monet lukijat varmaan tietävätkin niin toiset lempiripsivärini ovat muunmuassa Lancômen Definicils ja Maybellinen Lash Sensational.
Lashes: Dior Extase

Post a Comment

Latest Instagrams

© Emma Hirvonen. Design by Fearne.