Mahogany

12/09/2015

SAM_6053

Tapasin eilen kavereita Helsingissä, mutta ennen sitä pyörin vähän kaupoissa. Syysjutut on kyllä niin kivoja, harmi että shoppailu rahat on jo käytetty vähän aikaa eteepäin. Ainoaksi ostokseksi päätyi tämä tuoksukynttilä H&M homesta. Se tuoksui itseasiassa kaupassa paremmalle, hajuaistini oli varmaan vaurioitunut kun olin tuoksuttanut kaupan joka ikistä kynttilää, haha. Mutta ei se siis kauhealle tuoksu, ja ulkonäön takia minä siihen alkuunkin tykästyin.

//I was strolling around the shops in Helsinki before meeting up with some friends yesterday. I shouldn't have had, the stores carry so much beautiful fall things and my bank account indicates that I'm done shopping for a while. The only thing that followed home was this scented candle from H&M home. It actually smelled better in the store, probably because my nose was confused from smelling all the other candles. But it's not that bad, and the candle is beautiful so.
  SAM_6057SAM_6074

Mulla on ollut todella rankka viikko koulussa ja se todellakin tuntuu. Olin ihan loppu eilen, ja vieläkin on todella väsynyt ja vähän flunssainen olo. En silti anna sen lannistaa, tänään on ollut to-do listalla aika paljon täällä kotona. Lakanat on vaihdettu ja huone imuroitu, edessä on vielä loppu talon imurointi, meikki sutien pesu (ohje niiden pesuun), kynsien lakkaus ja muita pikku juttuja. Ihanaa lauantaita teille!

//I've had a very tough week in school, and it has definitely left its mark on me. I was so exhausted yesterday, and still am. But I won't let that get me down, today I have quite a long to-do list here at home. Mostly cleaning and tidying, then I have to wash my makeup brushes (see how I do it here) and paint my nails.
Hope you're all having a wonderful Saturday!

Post a Comment

Latest Instagrams

© Emma Hirvonen. Design by Fearne.